Skip to content

You are viewing the date archive for augusti2008.

äntligen är det min tur!

äntligen är det dags för även mig att få lite semester. har arbetat hela sommaren i butik men nu är jag klar. nu kommer fem veckors jobbpaus, bloggpaus och vardagslivspaus att ta vid. på måndag åker jag till huvudstaden (ni får gärna tipsa om ni har ngt kul smultronställe) vi ska vara där en dag. sen kommer jag resa till malaysia på tisdag och stanna där i dryga fyra veckor med min sambo. huvudsysslorna kommer bestå av bad, sol, böcker, mat, filosofering medmera. men redan imorgon lämnar jag in min laptop på lagning så att den förhoppningsvis är frisk och kry när vi kommer hem igen. så detta blir mitt sista inlägg på ett tag. 

jag vill också passa på och säga hur kul jag tycker det är att så många redan läser min blogg. hoppas ni fortsätter till hösten då jag kommer tillbaka i mitten av september, fullladdad med energi!
/blomman

                               foto: google.se, bild från perhentian öarna, vårt första stopp.

Leave a Comment

en ny kub för ketchup

för någon vecka sedan köpte jag min första cult design kub. en svart för diskmedel. en bra start kände jag. när jag nu var ute på deras hemsida cult design fick jag se denna nyhet. en röd kub för ketchup. jag har med andra ord en lång, mycket lång insamling kvar innan min samling blir komplett. men man måste ju börja någonstans.
/blomman 

                                                                              foto: cultdesign.se

Leave a Comment

formex om tre veckor

favoritmässans nedräkning har börjat. 22 dagar kvar innan portarna slås upp på stockholmsmässan för en av nordens största inredningsmässor. har varit på besök där tidigare (väldigt kul!) men kommer inte åka dit nu i augusti då jag snart börjar min semester. men för er inredningsintresserade som vill göra inköp av höstens trender, missa inte formex.  temat kommer vara celebrating traditions. mycket kommer handla om det nordiska och hantverk. vilket man kan ana sig till då man ser mässans banner.
/blomman

banner: formex.se
Leave a Comment

svensk design BY HZL

Calle Henzel är en svensk designer som startade företaget BY HZL. hans originella, moderna och grafiska sätt har fått stor internationell uppmärksamhet. med all rätt enligt mig. Calle Henzels specialite är att skapa produkter av ull med hög kvalitet och innovativ design. på denna hemsidan finns det fler bilder på hans produkter och det finns mycket där som jag fastnade för.
imorgon är det jobbvecka igen men snart är det min tur, bara en arbetsvecka kvar innan semestern.
/blomman

HZL

foto:  2modern.com

Leave a Comment

gräsgubbs nostalgi

när jag var liten köpte jag ofta sånna här gräsgubbar som skulle vattnas så det växte gräs på dem. men tyvärr så blev det sällan så utan de torkade och gubbarna förblev flintskalliga. hur som helst så såg jag Herr Gräshufvud på sidan roligaprylar.se. kändes som lite nostalgi från mina tidiga gröna fingrar försök. kanske kan vara värt att pröva en ny nu på gamla dar. pris, 69 kronor.
/blomman

foto: roligaprylar.se
Leave a Comment