Skip to content

You are viewing the date archive for december2008.

Jullov på Hemtrender

Nu tänker jag ta mig ett litet jullov för några dagar här på bloggen. Snart är det ju jul och långhelg. Då skall jag passa på att bara ta det lugnt, mysa med sambon, äta pepparkakor, dricka glögg, slå in julklappar, öppna julklappar, dansa runt granen, äta knäck, ta sköna promenader, äta julbord, titta på Kalle Anka m.m. m.m.
Så tills nästa gång får ni ha…
 
en toppen skön Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Önskar lilla jag =)


                                                                              Foto: aftonbladet.se

Leave a Comment

Julinspiration från Jellybean

Ett inlägg med röd julinspiration från Jellybean. Visst är faten snygga? Jellybean har så många olika snygga färger till sina produkter och de har skarpa färger som verkligen är enligt mig vrålsnygga. Tyvärr är inte min ekonomi där ännu så jag kan köpa allt jag skulle vilja ha men drömma kan man ju… Apropå det så kan man ju fråga sig om det är någon idé att fortsätta drömma om min önskelista. Hmm. 

Tack alla som mailade och kommenterade mitt förra inlägg. Kul att höra från en bråkdel av er iallafall. Tack!


                                                                                                       Foto: Jellybean.se
Leave a Comment

Vem är du?

Märkligt nog har det blivit så att ju fler som läser bloggen, desto färre inlägg får jag. Denna höst har besökarna blivit fler och fler men bloggen får inte fler kommentarer för det. Lite märkligt. Så nu vill jag veta vem Du är som läser detta inlägg, vad Du skulle vilja läsa mer av här på Hemtrender, vad Du tycker är roligast! Skicka mig gärna ett mail (hemtrender@google.com) eller lämna en kommentar. 
Så hör nu av dig till mig på ett eller annat vis! Jag är nyfiken =)


Foto: Flick.com, Santa Claus
Leave a Comment

Julmys i sovrummet

Jag tycker Sköna Hem publicerar så fina och inspirerande  bilder i varje nummer. Detta mysiga julpyntade sovrum är inrett av Marie Wärme. Det innehåller mycket stickat, broderat och sytt och många sköna kuddar. En säng jag gärna skulle vakna upp i på julaftonsmorgon, med en ny Sköna Hem tidning och frukost på sängen.. (sambon, läser du detta ?!) Hoppas på en frukost iallafall kan man ju.
 

 
Foto: Skönhem.se, fotograf Martin Cederblad

Leave a Comment