Skip to content

You are viewing the date archive for juli2008.

diesel börjar med inredning

hörde en liten fågel som viskade i mitt öra att varumärket diesel till hösten kommer att vidga sina vyer och börja med inredning. kul tycker jag. blir spännande att se vad de kommer att erbjuda. jag tjikade runt på deras hemsida men de hade ingen info om detta ännu. vi får hjälpas åt att hålla ögonen öppna!  i och med pridefestivalen som pågår just nu så kändes bilden lite extra lämplig denna vecka.
/blomman


foto:diesel.com
Leave a Comment

TEMA: annorlunda tapeter

tack vare frida som skriver inredningsbloggen husmusen fick jag höra om dessa annorlunda tapeter. de ändrar färg efter temperaturen. enligt hemsidan yatzer är de designade av Shi Yuan. tapeterna reagerar på värme. de ändrar färg om man rör dem eller om temperaturen i rummet förändras. mycket annorlunda tapeter. hursomhelst är nu min lilla annorlunda tapetvecka över. imorgon är det jobb igen. men bara två veckor kvar tills den efterlängtade semestern startar. ha en skön kväll.

/blomman

foto: yatzer.com


 

Leave a Comment

TEMA: annorlunda tapeter

måste givetvis skriva om Mr Perswall också. tapetföretaget som trycker digitaltryckta tapeter där jag tillbringade fem lärorika månader nu under våren. visar några få smakprov från mr perswall. men grejen är ju med dem att man kan trycka precis vad man vill till en tapet i non-woven material. bara fantasin som sätter gränserna! om man skulle vilja göra en egen fototapet så är kvadratmeterpriset 495 kronor och mr perswalls tjänst kan du nå genom de flesta färgfackhandlare. kolla in deras snygga hemsida för mer info.
/ blomman


foto:mrperswall.se

Leave a Comment

TEMA: annorlunda tapeter

äntligen har vi lite skönt sommarväder. har inte blivit så mkt bloggande de senaste dagarna då jag istället varit ute i den sköna solen. men nu kommer ytterliggare en tapet. återigen en tapet som ser helt ofarlig ut med sitt barockmönster. men titta lite närmare på denna tapet. hmm. kanske något för sovrummet? de heter rendezvous och är designade av Atelier Blink här är länken till sida jag fann dem, finns några fler för er som blev extra nyfikna. 
/blomman


foto: vlaemsch.be
Leave a Comment

TEMA: annorlunda tapeter

kolla in vårens kollektioner från Decor Maison.  DM Accessories och DM Photo. ett helt nytt koncept och tänkande för att klä sina väggar. när man tapetserar behöver man ju inte klä ett helt rum eller en hel fondvägg. varför inte klä bara två våder i ett rum? jag visar nedan några få bilder men för mer inspiration klicka gärna på länkarna DM Accessories och DM Photo så kommer du direkt till deras presssidor. själv är jag speciellt förtjust i ramen. skulle passa i min hall med en spegel i. jo, och hattstället, det vill jag ha. skulle vara perfekt i min trånga hall eftersom den bara är en våd.  
/blomman

foto: DM Accessories

Leave a Comment