Skip to content

You are viewing the date archive for juni2008.

TEMA: sänggavlar

denna vecka startar jag min första temaserie som kommer visa sänggavlar. en snygg sänggavel kan på väldigt kort tid förändra hela sovrummet och det behöver inte kosta så mycket, oftast är det bara kreativiteten som behövs. det finns så många enkla snygga och billiga idéer för att skapa en egen och helt unik sänggavel. så hoppas att veckans tema kommer ge er några nya ideér och skapa inspiration även hos er!
först ut, en gavel som är en tapet vid namn dove. en av många snygga tapeter från Decor Maisons kollektion Accessories. det bästa är att tapeten går att måttbeställa och kan göras till måtten av din säng. en mysig sänggavel som jag gärna skulle kunna tänka mig.
/blomman


foto: pressbild från tapet.se
Leave a Comment

på fredagens vill ha lista

man får ju som bekant inte alltid som man vill men man kan ju få vilja iallafall. och idag vill jag ha dessa roliga vasar från supermarket vid namn eveTUBE. en av mina favoritblommor är gerbera. en av favoritfärgen at the moment är orange. så kanske detta kan ha bidragit lite till mitt begär men jag tror de är snygga till mycket. men som sagt man kan inte få allt men man kan önska. / blomman


foto: supermarket.com
Leave a Comment

project runway tillbaka i rutan

ikväll har jag tittat på en lägenhet tillsammans och åt en vän. det är väldigt knepigt att hitta den perfekta lägenheten, det ska vara balkong, snyggt om inte annat ok badrum. fint kök, ok grannar, gärna stora möjligheter i tvättstugelistan och en gräsplätt utanför som man kan sola på. och sen är det ju det med hyran och läget. hmm. knepigt. skönt att jag inte letar efter ngn just nu. hursomhelst. ikväll börjar en av mina favoritserier project runway säsong 4 med programledare Heidi Klum. det handlar inte om inredning men det handlar om KREATIVITET i STOR utsträckning och det tycker jag om. missa inte på TV3 ikväll 22.00 =) /blomman


Bild: google.se
Leave a Comment

däckåtervinning

blev inget golvlampeinköp idag på mios rea. istället blev det ett nytt svart fruktfat. vilket man inte kan få för många av, var precis inne och såg på plaza interiörs hemsida och tittade igenom deras blogg. och jag kunde inte motså att visa denna bild som jag fann där, återvinning är ju minst sagt på modet just nu och denna återanvändning av däck tyckte jag var mycket cool.
Leave a Comment

mio startar sin rea idag

idag startar mios årliga sommarrea. och jag kommer stå där då portarna slår upp. är väldigt sugen på en av deras golvlampor som ser ut som en gigantisk gammeldags skrivbordslampa. får se, plånboken kanske inte klarar det även om den skulle vara med på rean. får hålla tummarna.


Foto: Mios pressbild
Leave a Comment

gör det lite roligare att ta med lunchen

På nätbutiken Bluebox finns det mycket kul! såg denna lunchlåda som kanske gör det lite roligare att ta med lunchen till jobbet än i min gamla blåa tupperware låda… vem vet, värt att prova. den kommer iallafall enligt hemsidan från Koizol och finns i fler färger än denna gröna. prislappen är 110 kronor, kanske kan vara mysig att ta med till sommarens picknik eller lunchen på beachen?

Leave a Comment