Skip to content

You are viewing the date archive for oktober2008.

orange – färgen som skapar energi!

som ni alla säkert vet så är det Halloween imorgon. så därför visar jag lite inspiration för vardagsrummet i färgen orange. orange är ju inte bara halloweens färg utan även en snygg färg till svart och vitt. och inte nog med det så är det ju även en färg som skapar kreativitet och inspiration. mer om det kan du läsa i min krönika på Äntligen Hemmas sida om du vill. ha en fortsatt skön dag!

 Foto: eget kollage av bilder på:
Karlstad fåtölj från IKEA, pris 3496kr, Klippan soffa 2-sits i läder, från IKEA 2495kr, Grafiskt tryck från Isa Form, namn Marisol, 40x50cm , pris 395kr, Dessert skål från Jellybean, pris 185kr, Sveje matta från IKEA, pris ´99kr.
Leave a Comment

slips till far

gjorde ett inlägg förra veckan om Isa Form och då såg jag dessa grafiska tryck. skulle ju passa perfekt nu till far på söndag. en slips till far heter det ju. trycken är 40x50cm och har prislappen 395kr och finns i dessa tre färger. om man beställer nu så kanske, kanske hinner man få dem innan helgen. kanske.

opps. farsdag är inte nu på söndag utan nästa.. så större chans att få hem dem i tid!

Foto: eget kollage av bilder från Isaform.se
Leave a Comment

Kosta Bodas ljuslykta Skull

till helgen är det både Halloween och Farsdag. ett tips från mig om man har en tuff pappa är att ge honom en av Kosta Bodas nyheter. ljuslyktan Skull designad av Ludvig Löfgren. höjden är 85mm och diametern 115mm. den är riktigt tuff.
visste du förresten att Kosta är Sveriges äldsta glasbruk? det grundades redan 1742 och kallas enligt hemsidan för det svenska Glasrikets moder som varje år har närmare en miljon besökare. var länge sedan jag var där nu men skulle vara kul med ett återbesök snart.

Foto: pressbild fotad av Micke Persson, Kostaboda.se

Leave a Comment

kastanjer i skål från Twinshome

i helgen plockade jag in lite kastanjer. de ligger nu i min skål från Twinshome som jag tycker så mycket om. skålen eller kantens form kanske du känner igen? deras produkter brukar ju stå på bordet i TV4.s nyhetsmorgon. hursomhelst så är det nu åter en ny vecka och måndagmorgon igen. känns ofta som att veckan bara har måndagmornar och fredagar att erbjuda och allt däremellan försvinner. märkligt. ha nu en skön dag iaf!


Foto: privat
Leave a Comment

Välkomna till min blogg!

alla nya läsare som har tittat hit denna vecka genom min krönika på Äntligen hemmas hemsida. riktigt roligt! hoppas ni liksom jag blir inspirerade och fascinerade av allt som finns i inredningsväg som dyker upp på denna blogg. lägg gärna in mig på er bloggkoll om ni inte redan gjort det! ha nu en fortsatt skön söndag!

Leave a Comment

höstmys med ljus hos Mateus

mateus.se är en favoritsida när det gäller att spana in sköna dukningar. men idag så hittade jag denna bild på deras nya ljusstakar. ser ni att det är avbildningar av små fåglar längst ner på dem. mateus sätt att helt enkelt hänga med i djurtrenden som pågår just nu. om ni blev riktigt förälskade i dem så hittar du mateus återförsäljare här.


Foto: mateus.se
Leave a Comment

vinterfint på balkongen

nu är det minst sagt dags att snygga till balkongen inför vintern ni som har en. själv så köpte jag ljung och planterade tre stycken i min zink balkonglåda. men. det är inte vilken ljung som helst. jag tycker ljung blir så tråkig, brun och torr så fort. så detta är faktiskt konstgjorda ljung och de köpte jag på artflowers.se. de är super. visst ser de äkta ut?


Foto: Privat
Leave a Comment

Isa Form – grafiskt skräddarsydda tryck

hemsidan isa.nu är en sida som erbjuder många grafiska tryck som skräddarsys till kunden. med andra ord väljer man en (eller fler) av alla illustrationer som man sedan själv kan välja ett flertalet färger på och vilken text man vill. med tillåtelse från Isabelle själv så visar jag nu nedan mina favoriter från hemsidan,  vill du ser mer så titta gärna in här. ett tryck på 40×50 cm har en prislapp på 395kr. min absoluta favorit är paret i brunt!

Foto: Isa.nu

Leave a Comment

arne jacobsen i min ägo

nej, tyvärr är det ingen designklassiker som är i min ägo. ännu. men istället är det boken om arne jacobsen som ligger bredvid min säng denna vecka. kul läsning om myran och ägget och alla andra klassiker. bilden nedan är lånad från designonline och finns där för inköp om du blev avis på mig nu.
ha en skön fredag. snart är det helg!


Foto:designonline.se
Leave a Comment

Färgerna gör come back ska ni se! – TV4 Krönika

äntligen är det dags för min krönika Färgerna gör come back ska ni se, att publiceras på Äntligen Hemmas hemsida. krönikan tar upp att de glada färgerna återigen tar plats i våra inredningsliv. vilket jag tycker är super! för att läsa hela krönikan, tjika in här
måste också passa på att tacka vännen JM för all hjälp igår med att panikfota i lägenheten igårkväll. tack =)

Leave a Comment