Skip to content

You are viewing the date archive for oktober2008.

orange – färgen som skapar energi!

som ni alla säkert vet så är det Halloween imorgon. så därför visar jag lite inspiration för vardagsrummet i färgen orange. orange är ju inte bara halloweens färg utan även en snygg färg till svart och vitt. och inte nog med det så är det ju även en färg som skapar kreativitet och inspiration. mer om det kan du läsa i min krönika på Äntligen Hemmas sida om du vill. ha en fortsatt skön dag!

 Foto: eget kollage av bilder på:
Karlstad fåtölj från IKEA, pris 3496kr, Klippan soffa 2-sits i läder, från IKEA 2495kr, Grafiskt tryck från Isa Form, namn Marisol, 40x50cm , pris 395kr, Dessert skål från Jellybean, pris 185kr, Sveje matta från IKEA, pris ´99kr.
Leave a Comment

slips till far

gjorde ett inlägg förra veckan om Isa Form och då såg jag dessa grafiska tryck. skulle ju passa perfekt nu till far på söndag. en slips till far heter det ju. trycken är 40x50cm och har prislappen 395kr och finns i dessa tre färger. om man beställer nu så kanske, kanske hinner man få dem innan helgen. kanske.

opps. farsdag är inte nu på söndag utan nästa.. så större chans att få hem dem i tid!

Foto: eget kollage av bilder från Isaform.se
Leave a Comment

Kosta Bodas ljuslykta Skull

till helgen är det både Halloween och Farsdag. ett tips från mig om man har en tuff pappa är att ge honom en av Kosta Bodas nyheter. ljuslyktan Skull designad av Ludvig Löfgren. höjden är 85mm och diametern 115mm. den är riktigt tuff.
visste du förresten att Kosta är Sveriges äldsta glasbruk? det grundades redan 1742 och kallas enligt hemsidan för det svenska Glasrikets moder som varje år har närmare en miljon besökare. var länge sedan jag var där nu men skulle vara kul med ett återbesök snart.

Foto: pressbild fotad av Micke Persson, Kostaboda.se

Leave a Comment

kastanjer i skål från Twinshome

i helgen plockade jag in lite kastanjer. de ligger nu i min skål från Twinshome som jag tycker så mycket om. skålen eller kantens form kanske du känner igen? deras produkter brukar ju stå på bordet i TV4.s nyhetsmorgon. hursomhelst så är det nu åter en ny vecka och måndagmorgon igen. känns ofta som att veckan bara har måndagmornar och fredagar att erbjuda och allt däremellan försvinner. märkligt. ha nu en skön dag iaf!


Foto: privat
Leave a Comment

Välkomna till min blogg!

alla nya läsare som har tittat hit denna vecka genom min krönika på Äntligen hemmas hemsida. riktigt roligt! hoppas ni liksom jag blir inspirerade och fascinerade av allt som finns i inredningsväg som dyker upp på denna blogg. lägg gärna in mig på er bloggkoll om ni inte redan gjort det! ha nu en fortsatt skön söndag!

Leave a Comment