Skip to content

You are viewing the date archive for september2008.

TEMAVECKA: annorlunda sittmöbler

denna Stitch Chair är skapad av designern Adam Goodrum från Australien. den är designad för att kunna vikas ihop till en minimal storlek och finns i färgerna vit, blå, gul, grå, röd och svart. MEN om du verkligen vill vara unik och vågar så satsa på den tuffa med alla färgerna kombinerade. om du vill veta mer om the Stitch Chair så spana in denna hemsida.
/blomman


foto: cappellini.it
Leave a Comment

TEMAVECKA: annorlunda sittmöbler

äntligen dags för en ny temavecka. ett riktigt kul tema! nämligen annorlunda sittmöber. jag kommer samla ihop ett gäng möbler som är annorlunda, trendiga och roliga och förhoppningsvis inspirerande.
först ut denna vecka är stolarna His and Her som är skapade av den fantastiska (enligt mig) designer och arkitekten Fabio Novembre, från Italien. han gör otroliga saker, kommer troligtvis att visa mer av hans sittmöbler denna vecka, om du inte kan vänta så klicka in här för hans hemsida. men visst är stolarna otroliga…? jag är helt såld!
/blomman

foto: novembre.it

Leave a Comment

däckåtervinning: malaysia vs sverige

Giving & Livings gummikorgar och krukor hade ju i våras mycket uppmärksamhet och syntes mest överallt tycker jag. och det är bra, alltid bra med återvinning. läste på Bagaren & Kockens hemsida att det varje år blir ett överskott på 280 miljoner däck i världen. vilken siffra. endast 20 % av världens däck återanvänds.
när jag nu i somras gick på stranden på en ö i norra malaysia så fick jag syn på en annan form av återvinning av däck. användes här som en soptunna utanför bungalowsen. och kommer ni ihåg i somras när jag blogga om pallarna gjorda av däck? hur som helst är återvinning enligt mig det absolut hetaste just nu! leve recykling =)
/blomman

                                                                      foto: bagaren&kocken.se samt privata

Leave a Comment

mönstrat eller praktiskt svart.

den högkvalitativa möbeltillverkaren O H Sjögren tillverkar denna snygga soffa vid namn Howard. den finns på room.se för inköp. visst är den snygg? jag och sambon är denna höst i köpa-ny-soffa tankar men vi kommer nog inte våga något med mönster. kanske svart, kanske grå. ofarligt men praktiskt.
/blomman


foto: room.se
Leave a Comment