Skip to content

You are viewing the date archive for april2009.

Tips: ny tidning från Sköna hem

På sommarhalvåret så konsumerar jag ännu fler tidningar än annars och det brukar vara ganska många. Nu finns Sköna hem Sommar & Outdoor living för inköp för prislappen 59kr. Om du vill beställa den så den kommer till din brevlåda, så klicka dig vidare här. Jag tycker mycket om Sköna Hem och jag längtar starkt efter sommarmånaderna så ett inköp av denna är nog inte omöjligt, nu när det vankas långhelg och allt!
Leave a Comment

Nyhet: till kökets disktrasa

Fick i dagarna ett pressmeddelande om en disktrashållare. Hmm tänkte jag. Men Magisso som den heter är faktiskt snygg och verkar praktisk också (den kan gömma den gula, rosa eller blå disktrasans eländiga uppsyn). Men jag tycker ändå att priset var ganska högt för att jag själv skulle nappa men jag kan ju tipsa er! Disktrashållaren har ett magnetfäste som fästs på insidan av diskhon med starka dubbla magneter (en på insidan och en på utsidan av hon). Den kommer säljas på Cervera och prislappen är 449 kr i rostfritt stål och 229 kr i plast.

 

                        

Foto: pressbilder från Margisso


 

 

Leave a Comment

Nyfiken på vad som händer på Möbelmässan i Milano?

Möbelmässan i Milano är årets höjdpunkt för många i branschen. På mässan som pågår detta veckoslut samlas formgivare, inköpare, designers och inrednings- butiker. Alla har ju inte möjlighet att besöka detta mecka (som jag bland andra) så därför finns det ställen vi får  spana in för att hålla oss updated.  Det händer ju givetvis mycket på mässområdet men det sker också många aktiviteter runt omkring, här kommer en liten lathund för oss som inte hade möjlighet att göra ett besök:

Vill du läsa om mässan och dess utställare, klicka dig in här.

Husmusen, Frida Berglund trendspanar åt Beckers nya hem och finns på plats, läs henne blogg här.

Stefan Nilsson från Trendgruppen skriver en blogg och finns nu på mässan, bloggen kan du läsa här.

Residence har en blogg och skriver om mässans aktiviteter, läs här.

Leave a Comment

Skålar från Filippa K hos Rörstrand.

Skålar i två modeller med sex mönster lanseras denna vår av Rörstrand, designade av Filippa K. Hösten 2003 kom Filippas K´s första muggar genom samarbetet med Rörstrand och följetongen med muggar har varit succe sedan dess. Nu lanseras dessa skålar, de kommer finnas i butik från vecka 19. Priserna på dem är 169kr för den lilla och 189kr för den större. Jag skulle gärna investera i tre små och ha tillsammans, en för godis, en för nötter och en för frön. Jag får vänta någon vecka tills jag kan se dem ”live”.


Foto: pressbild från Rörstrand
Leave a Comment

Josef Frank uppdaterat av Cilla Ramnek

Fann den här snygg bilden av en lapptäcks- och volang hysteri. Det är konstnären och formgivaren Cilla Ramnek som genom Svenkt Tenn visade upp sin version av Josef Frank. Ett galet lapptäcke av Josef Frank mönstrade tapeter på väggen och en duk men otaliga volanger av mönstrade tyger. Ingen duk jag skulle vilja ha hemma men en kul idé som jag aldrig sett tidigare! Nu ska jag och sambon ta en kvällspromenad, så himla fint väder!

god_ide
Foto: Elle Interiör, foto Karin Björkquist

Leave a Comment