Skip to content

You are viewing the date archive for augusti2009.

Formex 2009: Pressfrukost & Bloggmöte

Torsdagen startade som sagt med att jag kom inrusande på pressfrukosten. Frukosten var gjord av Rune Kalf Hansen vars frukostbeskrivning jag tyvärr missade men jag blev starkt förälskad i Basilikajuicen. 10 poäng! Efter frukosten tillsammans med hundratals av Sveriges mediafolk träffade jag Frida Berglund, Husmusen. Vi skulle båda på bloggträffen som ordnades av mässans projektledare.
På bloggmötet träffade jag också tjejerna bakom bloggarna: Fixa&Dona, Hemmariket, Purple Area, Flexinredning och Little miss fix it. Jag kände mig lite grön bland dessa proffessionella bloggtjejer men det var kul att träffa och lyssna på dem, på mötet kom också Stefan Nilsson från Trendgruppen och Lotta Ahlvar från Svenska Moderådet och hälsade vilket var superkul!
Nu ska jag strax ut och springa en runda med tjejerna men jag vet vad som står på kvällens schema: ta tag i högen på golvet som är fullt med pressmaterial!

Leave a Comment

Formex 2009

Vilken dag det var igår! Väckarklockan ringde 03.31 (ställer aldrig klockan på 00, fix idé) jag gick upp och tog tåg X2000 till Stockholm. Vid nio-tiden ramlade jag in på pressfrukosten för Formex 2009 och sedan rullade dagen på i väldans fart. Inatt kom jag hem igen, helt matt efter alla intryck och jag somna direkt. 
 
Formex besöket var super kul med pressfrukost, bloggmöte, Moderådets Trend- föreläsning och mingel bland kända och mindre kända utställare i ett X antal timmar. Så besöket kommer såklart kräva mer än ett inlägg här på Hemtrender! Idag har det dock varit fullspäckat med jobb och bröllopspresentfix. Imorgonbitti åker jag och sambon till Malmö för att beskåda ett bröllop med en kär gammal vän och hennes blivande. Men på måndag utlovar jag min personliga kavalkad med foton och inspiration från mässan. Tills dess några smakprov från gårdagen, ser själv framemot måndag då jag får gå igenom mina 10 påsar med kataloger och pressmaterial.
Men det hinns inte med nu, jag får hålla mig, ha en mysig helg!

Foto: privat
Leave a Comment

Lugnet före stormen…

Känns som lugnet före stormen… idag är det dagen före Dagen med stort D och det laddas och planeras inför morgondagen. Imorgon startar Formex och väldigt många inredningsföretag, designers och inredningsintresserade kommer hänga på låset till mässan. Dagen har dock för mig börjat lugnt med ett bak, har provat två för mig nya recept. Har inte bakat på evigheter. Det blev bland annat Muffins med aprikoser och fetaost som fick följa med ut i solen på balkongen tillsammans med H&M HOME.


Foto: privat

Leave a Comment

Lisa Bengtsson för Indiska

Lisa Bengtsson fortsätter det lyckade samarbetet med Indiska. Redan nu finns muggen Peacock, pris 99,50kr och kudden Peacock i måtten 30×60, pris 349kr i butikerna. Jag som är en sann te drickare kommer försöka nårpa åt mig en mugg så snart jag kan! Lisa Bengtsson är också högaktuell i och med Formex i veckan. Hon har fått äran som ung designer att gestalta Young Design Lounge som hon döpt till Lady Lisás Café – en resa tillbaka i tiden. Lady Lisa´s kommer absolut stå på mitt schema under Formexbesöket!


Foto: pressbilder från Indiska

Leave a Comment

Autumn ´09: Svanefors

Mailade igår med Cecilia på Svanefors som bland annat har fotat pressbilderna nedan. Hon berättade att det nu är full fart med mässbyggande och förberedelser inför Formex senare i veckan (de finns i monter C23:41 & C24:41). Om du inte har möjlighet att besöka mässan eller helt enkelt vill se hösten hos Svanefors redan nu så kan du se pressbilderna på deras hemsida. De har även börjat med en sidolinje med lantlig inredning med mysiga kuddar och gardiner. Men min personliga favorit finns bland dem nedan. Vilken blir din?


Foto: pressbilder från Svanefors

Leave a Comment

Har laddat inför hösten!

Sommaren 2009 har varit en av de bästa! Vädret har inte alltid varit toppen men tiden har funnits till att göra mycket kul med sambon, vänner och familjen. Kräftfiske & Kräftskiva, Möhippor, MC turer, korta & långa, Rosévin & Yatchy på balkongen, Sol & Bad på Tylösand, Fester, Shopping, Cykling, Bokläsning, ja listan kan göras lååång!
Men nu. Dags att ta tag i hösten 2009. Kanske också kan bli en av de bästa?

Leave a Comment