Kategorier
Tävlingar & samarbeten

TÄVLING: Vinn konstgjord orkidé från Flowers

Webshopen Flowers som har Sveriges bredaste utbud av konstgjorda växter har nu kampanj på sina populära orkidéer,  nu är priset 199kr. Detta uppmärksammas genom en tävling här på Hemtrender. Du har nu chansen att få en orkidé hemskickad till Dig, som ett packet på posten! Tävlingen pågår t.o.m. 19 december och det enda du behöver göra är att svara på följande fråga i kommentars fältet nedan:
Vilken produkt från Flowers sortiment skulle du välja som juklapp till Dig själv? Motivera gärna. Bästa svar utses av Flowers och kan inte överklagas. Lycka till!

Uppdatering: Tävlingen är avslutad och vinnaren är Lina-fina, med motiveringen: ”Jag skulle vilja ha apelsinträdet 110cm och ställa det i hörnet på en pall i mitt kök, det skulle passa perfekt in med hela retro/60tals/moderna känslan som jag försökt skapa”. Grattis! Orkidén kommer på posten!

Foto: artflowers.se

9 svar på ”TÄVLING: Vinn konstgjord orkidé från Flowers”

Vilken fin blogg, första gången jag är inne här, men nu är du "bokmärkt så det blir fler gånger 🙂

Jag skulle vilja ha apelsinträdet 110cm och ställa det i hörnet på en pall i mitt kök, det skulle passa perfekt in med hela retro/60tals/moderna känslan som jag försökt skapa.

Och om jag vinner så ska jag ha blomman på en hylla i vardagsrummet.
GODJUL!

Jag skulle välja ett stort träd som heter "Cyat", det skulle få pryda ett lite tråkigt hörn där inga levande blommor trivs.

Hej! Tack själv för senast!! Det var så roligt att träffas!

Klart jag vill vara med och tävla!! jag hade valt frukt och grönsaker som hade gjort köket levande och inspirerande dagarna i ända 🙂 Kanske skulle jag äntligen bli inspirerad till att tycka om o laga mat 🙂

Kram
Jannice

Hej Jenny!!

Tack själv för senast o jag önskar dig en riktigt skön jul o en trevlig nyår, vi ses efter nyår o fikar. Klart jag ska vara med i tävlingen, JAG skulle valt deras chokladtårta, för jag älskar bakverk och det vore väl fantastiskt att få ha en så fin tårta året om….kram kram E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *