Skip to content

You are viewing the date archive for februari2009.

Uppföljning på New Danish Modern

Jag publicerade ju lite preview bilderNormann Copenhagens nya New Danish Modern för ngr veckor sedan. Idag på deras blogg fick jag se resulatet. Volia!
Serien som är skapt helt i trä heter Camping och är designad av Jesper K. Thomsen. Tog mig en titt på hans personliga hemsida och fick se hans design och företag han arbetade med. Klicka in här om du vill ta dig en titt också!

Strax blir det en kväll framför teven och Let´s Dance, ha en skön kväll!

camping-furniture-new-danish-modern
Foto: pressbilder från Normann Copenhagen
Leave a Comment

Appropå turkost!

Appropå färgen turkost så är det ju istället en mycket lämplig färg att ha i sovrummet då det skapar ett lugn. Jag visade ju Emmy som skriver furnish.blogg.se´s vardagsrum i orange för någon vecka sedan. Men vad jag inte visade var ju hennes sovrum som är minst lika snyggt. Enbart vita möbler och detaljer snyggt mixat med snygga turkosa färger. Hon lyckas verkligen med ett genomgående färgtema, det kan vara svårt, som jag som byter favoritfärg varje vecka, Emmy har verkligen en talang!


Foto: publicerade med tilllåtelse av furnish.blogg.se

Leave a Comment

Nyheter hos Vedum

Kök och badrumsföretaget Vedum firar 90 år nu 2009. Det firas med lanseringar av nya spännande nyheter för badrummet, bland annat serien Flow, en serie tvättställ som är designade av Jesper Design. Jag valde att visa denna pressbild från pressrealesen. Varför? För att den var så färgglad med den turkosa väggen. Men jag kan faktiskt ge ett litet tips som gör valet en aningen motsägelsefullt, färgen blå skall man inte ha i ett badrum enligt Feng Shui för det finns redan så mkt av vattenelementet i det rummet. Men snyggt kan det ju vara ändå!
 


Foto: Pressbilder från Vedum
Leave a Comment

Pressbilder från Sagaform

Sagaform kom ju nyligen med sina nya produkter. Denna serie får en verkligen att påminnas om sommaren vid havet.  Produkterna finns i vitt, blått, gult och rött.
 Visst får man av denna pressbild känslan av en fyr? med båtar och ropaddlar och två små bojar i havet? Får mig att längta till sommaren =) Börjar bli väldigt trött på snö och slask nu! Åter till Sagarform så gillar jag salladsskålen med träbesticken…

Foto: Pressbilder från Sagaform

Leave a Comment