Skip to content

You are viewing the date archive for februari2009.

Uppföljning på New Danish Modern

Jag publicerade ju lite preview bilderNormann Copenhagens nya New Danish Modern för ngr veckor sedan. Idag på deras blogg fick jag se resulatet. Volia!
Serien som är skapt helt i trä heter Camping och är designad av Jesper K. Thomsen. Tog mig en titt på hans personliga hemsida och fick se hans design och företag han arbetade med. Klicka in här om du vill ta dig en titt också!

Strax blir det en kväll framför teven och Let´s Dance, ha en skön kväll!

camping-furniture-new-danish-modern
Foto: pressbilder från Normann Copenhagen
Leave a Comment

Appropå turkost!

Appropå färgen turkost så är det ju istället en mycket lämplig färg att ha i sovrummet då det skapar ett lugn. Jag visade ju Emmy som skriver furnish.blogg.se´s vardagsrum i orange för någon vecka sedan. Men vad jag inte visade var ju hennes sovrum som är minst lika snyggt. Enbart vita möbler och detaljer snyggt mixat med snygga turkosa färger. Hon lyckas verkligen med ett genomgående färgtema, det kan vara svårt, som jag som byter favoritfärg varje vecka, Emmy har verkligen en talang!


Foto: publicerade med tilllåtelse av furnish.blogg.se

Leave a Comment

Nyheter hos Vedum

Kök och badrumsföretaget Vedum firar 90 år nu 2009. Det firas med lanseringar av nya spännande nyheter för badrummet, bland annat serien Flow, en serie tvättställ som är designade av Jesper Design. Jag valde att visa denna pressbild från pressrealesen. Varför? För att den var så färgglad med den turkosa väggen. Men jag kan faktiskt ge ett litet tips som gör valet en aningen motsägelsefullt, färgen blå skall man inte ha i ett badrum enligt Feng Shui för det finns redan så mkt av vattenelementet i det rummet. Men snyggt kan det ju vara ändå!
 


Foto: Pressbilder från Vedum
Leave a Comment

Pressbilder från Sagaform

Sagaform kom ju nyligen med sina nya produkter. Denna serie får en verkligen att påminnas om sommaren vid havet.  Produkterna finns i vitt, blått, gult och rött.
 Visst får man av denna pressbild känslan av en fyr? med båtar och ropaddlar och två små bojar i havet? Får mig att längta till sommaren =) Börjar bli väldigt trött på snö och slask nu! Åter till Sagarform så gillar jag salladsskålen med träbesticken…

Foto: Pressbilder från Sagaform

Leave a Comment

Pressbilder från BodaNova

Idag när jag tittade igenom mina mail så hade jag fått pressinformation om BodaNovas nyheter för i år. Det är en serie de kallar DRINK & BAR, som är fyra fristående glas: ölglas, cocktailglas, drinkglas och whiskyglas. Konceptet med att sälja glas i snygga presentförpackningar har visat sig lyckat och dessa glas kommer att säljas på samma sätt.  I drinkglas förpackningen finns även recept på drinkar, den blev lite min favorit av dessa fyra. Men jag saknar vinglaset.
Glasen finns i butik vecka 12 och pris för fyrpack är 349kr.


Foto: pressbilder från BodaNova
5 Comments

Pressbilder från Svanefors

Nu har vårens kollektion från textilföretaget Svanefors landat. Många av panelerna är mycket snygga, precis som jag tyckte om höstens kollektion. Min favorit denna vår är den nedan med prickar, skulle vara snygg till vardagsrummet, till sovrummet skulle jag vilja ha den med skrivstilstexten på, känns romantisk och mysig!


Foto: pressbilder från Svanefors
Leave a Comment

H&M Home lanserades idag!

Idag har det hänt saker i Inredningssverige. Allas vår favorit H&M har idag lanserat sin efterlängtade Home kollektion. Känner ju spontant att IKEA har fått sig en konkurrent vad gäller billiga och snygga textilier. H&M Home säljer f.r.o.m. idag via sin webshop handdukar, dukar, duschdraperier, kuddar, kuddfodral, kökshanddukar m.m.
De har fyra teman i sin kollektion:  Grafiskt, Färgglatt, Neutralt och Klassiskt. Vilken som är min favorit kan jag inte säga än, jag har hittat ögongodis hos dem alla. Perfekt för mig och sambon som behöver köpa gardiner och kuddar till vardagsrummet. Det blir till att webshopa helt enkelt!


Foto: pressbilder från H&M Home
Leave a Comment

Designade staket

Det tyska designhuset Demakersvan får mycket inspiration från det industriella. Detta projekt heter Lace Fence.
Staket är något som vi ser mer och mer av och det byggs bullerplank mest överallt. Detta konstverk/design/staket skall enligt hemsidan vara en spegling av detta.
Kan ju själv tycka att staket är väldigt fult men detta har ju absolut ett mer snyggt och tilltalande utséende som jag gärna ser mer av!


Foto: Demakersvan
Leave a Comment

Amazing Vardagsrum!

Jag gjorde ett besök på bloggen furnish.blogg.se och blev amazed av hennes foton från sitt vardagsrum.
Hennes. Vardagsrum. Är. Amazing!. Så tufft och snyggt med oranget, snygga detaljer och en genomgående linje i hela inredning. Genom dessa bilder blir man verkligen inspirerad. Så som ni förstår, för tillfället är jag kär på orange.  Dökär.


Foto: publicerade med tilllåtelse av furnish.blogg.se

9 Comments