Skip to content

You are viewing the date archive for juni2009.

Till dina sommarkort

På sommaren går kameran oftast varm. Det fotas hejvilt på fester och kalas och på sommarens resor, utflykter och äventyr. Jag sökte lite tips på sätt att alltid ha sina foton framme och göra dem en del av vardagen istället för liggandes i fotoalbumet eller helt enkelt fast på CD-skivan. Lösningen? En fotovägg! Snyggt och personligt! Själv är jag på jakt efter en ny kamera, en digital-systemkamera. Har du något tips på bra kamera så skicka mig gärna ett mail: hemtrender@gmail.com.
Nu ska jag smita iväg och cykla, får ju inte tappa toppen helt.


Foton från: decorpad.com

Leave a Comment

Midsommar

Söndagkväll. Midsommarhelgen lider mot sitt slut. Midsommarafton firades med vänner på Tjörn med sill, potatis och snaps. Poängpromenad och säckhoppning. Grillning och fest. Väldigt lyckat och väldigt kul! Nu är det som sagt redan söndag, veckorna går så galet fort. Men jag ser framemot kommande vecka, står mycket kul i kalendern. Ha en fortsatt mysigkväll, syns och hörs i nästa vecka! 

Leave a Comment

Total utrensning & loppis funderingar

Idag har jag tagit tag i något som har pockat på uppmärksamhet ändå sedan jag och sambon flyttade till denna lägenhet för 2 års sedan: utrensning av förrådet. Äntligen är det gjort! Bilen fylldes med skräp och kördes till sopsorteringen och kvar står ett antal fyllda lådor som skall säljas på loppis. Funderar på att ta mig hit i sommar och hyra ett bord. Har inte sålt på loppis tidigare men det känns lite kul att göra ett försök, får se om man kanske kan göra några slantar på allt bråte man samlat på sig!

Leave a Comment

Sommaren är här!

Sommaren är här! (Dock inte i väderväg ännu…) Men många har slutat skolorna och imorgon tar många studenten. Sommar för mig, inte minst studenten innebär fest, min festinspirationen är hämtat från de sköna somriga foton på jellybean.se. Så färgsprakande kakfat och skålar, mycket somrigare kan det inte bli! Lycka till alla som tar studenten i dagarna!


Foto: jellybean.se

Leave a Comment

Alla behöver blod!

Tidigare idag var jag för första gången och gav blod på blodgivningscentralen i Borås och än så länge känns det helt ok. Det behövs alltid blodgivare så därför tycker jag att vi alla som kan borde ta oss tid att göra detta! En dag kan det vara Du eller någon nära som behöver blod. Att ge blod tar en halvtimma och man gör det kanske 2-3 gånger per år. Så.. gör det bara! Inga ursäkter. Som ett plus i kanten fick jag även med mig en söt liten grön Kivi hem.
 

Foto: Pressbild Iittala och Geblod.nu

Leave a Comment