Skip to content

You are viewing the date archive for mars2009.

London =)

Ikväll bär det av till London. För. Att. Shoppa! Det är jag och en tjejkompis som skall flyga dit för tre hela dagar i stora staden. Ska bli så kul men det är så mycket jag skulle vilja hinna med att se och göra! Har du något tips på shopping/matställe/sevärdhet? Skicka gärna ett mail eller gör en kommentar, är sugen på fler tips! Framförallt shopping tips, både kläder och inredning.

Ha en go dag =)

Leave a Comment

Kruka och lampa-i-ett, flipp eller flopp?

You tell me.. eftersom jag arbetar på ett företag som har Sveriges bredaste utbud av konstgjorda växter så måste jag ju säga flopp. Men det hade jag nog gjort ändå, inte jätte snygg men säkert praktisk. Den är designad av Studio Shulab och kallas Lightpot. Vill du läsa mer om den, klicka dig in här.
Flipp eller Flopp, vad säger ni?

Leave a Comment

Äntligen Martin Timell!

Ikväll klockan 20 är det start för 24.e säsongen på allas vår favorit, det trygga och pålitliga heminredningsprogrammet, Äntligen Hemma. Programledare är givetvis Martin Timell och nu även Björn Christiernsson . (Har inte du undrat hur Martin lyckas med spikarna i reklamen?). Ikväll fortsätter gänget iallafall på huset som de har börjat renovera och lite annat smått och gott.

Själv ska jag ha på det i bakgrunden, är lite sugen på att göra ett ryck i garderoben, en utrensning och storstädning är på gång i den delen av lägenheten… ha en skön kväll!

Leave a Comment

Wallter: snygg amerikansk design

Wallter är ett varumärke som designas och säljs i USA. De startade med kuddar, överkast och andra textilier men har nu även mobiler, väggdekorationer och upphängningar. Jag bara ramlade på Wallter för några dagar sedan och tyckte de hade en hel del fina och snygga saker! Titta in på deras hemsida om du vill se mer av dem.
Ett annat plus i kanten för varumärket är att de för att bli mer miljövänliga nu tillverkar alla sina produkter i USA. Bra!


Foto: Wallter
Leave a Comment

Oooms studio: Glassbulb Light

Glödlampor formade som vinglas är också en tanke, en idé och idag en produkt. Det är Oooms studio med bas i Nederländerna som producerar dessa nyheter. Vill du läsa mer så klicka dig vidare här.
Skulle kanske vara snyggt i köksfönstret eller tre i rad ovanför matsalbordet?

Leave a Comment