Skip to content

You are viewing the date archive for oktober2009.

Happy Halloween!

Eller vad säger man? Trevlig Allahelgona? Iallafall så önskar jag er en mysig och kul helg! Ikväll skall jag träda in i rollen som häxa med svarta naglar och läppar, svarta kläder, stor hatt och cape. Sambon säger att jag inte behöver försöka klä ut mig för att träda in i rollen utan komma till festen som jag brukar vara. Hmm. Iallfall så ser jag framemot ikväll, två tjejer fyller 25år så det blir 50års fest/halloweenfest i ett. Kul, kul, kul. Happy halloween!


Foto: privat

Leave a Comment

Halloween godis

Halloween firande i helgen? Gäster på besök och mysig middag eller fest med halloweentema? Bakerella har kul och enkla tips på gott att bjuda på. Det verkar lite småpilligt men fulla instruktioner hittar du här. De översta är brownies som är dekorerade med bland annat lakrissnörren, så de verkar riktigt goda dessutom!

Halloween godis
Foto: bakerella.com

Leave a Comment

Hylla din bokhylla!

Att allas vår Billy fyller 30 år har väl inte gått många inredningsintresserade förbi?
Det firar IKEA med specialdesigande bokhyllor av Annika Bryngelsson och en Billy bok. Men de har också en kul tävling där de sex mest personliga bidragen går till final och vinnaren får 5000kr i presentkort. Man skall filma sin bokhylla (kan vara någon annan än Billy) med egen en personlig design, fantasin sätter gränsen! Tävlingen startar idag och du kan ladda upp ditt bidrag och läsa mer här.

Leave a Comment

Söndag: SPAmys

Söndagen. Veckans ”ta det lugnt” dag för många, då man gärna sitter hemma och myser. Nu när hösten är här på allvar så är det skönt att pyssla om sig lite extra med några spatimmar. Själv har jag inget badkar men jag vet att jag hade använt det en ruggig söndag som denna om jag haft ett. SPA- prylar till söndagsspa´t i hemmet finns det mycket av och nedan så tipsar jag om några produkter:

Kollage med produkter från: Olivtvål från Granit, 29kr, Ögonmask från Granit, 49kr, Pimpsten från Granit, 39kr, Badsalt från Himla, drytrend.com, 115kr, Savon de Marseille Duschtvål Rose, Casual Living 140kr
Scrubbhandske från Granit, 29kr, Handdukar från Vipp, drytrend.com, 360kr

Leave a Comment

Lisa Bengtsson i min soffa

Jag har ju glömt att visa att Lisa Bengtssons tyg Madmoiselle pryder två kuddar i min soffa. Jag tycker om dem jätte mycket, jag köpte tyget genom Tyghuset och bad min snälla mamma sy dem. Dessutom, förra helgen när jag fick tummen ur att göra fotokollage-väggen som jag funderat på länge, så tog jag en liten tygbit med kvinnan som blivit över och rama in den, det blev super snyggt!

Nu ska jag springa iväg till Högskolan på föreläsning. Ledarskap som jag läser är riktigt intressant och denna helgen handlar det om hur olika generationerna är och om etnictiet, efter skolan står lunch hos föräldrarna på agendan.
Ha en mysig lördag!


Foto: Privat

Leave a Comment