Skip to content

You are viewing the date archive for september2009.

Igår öppnade H&M Home sitt showroom!

H&M HOME startade ju i våras med en katalog som man kan  köpa hem textilier till hemmet igenom. Men igår öppnades också ett showroom på Drottninggatan 58 i Stockholm. Där visas utällningar med produkterna som skall inspirera, utställningarna skall bytas ut var tredje vecka. Den första heter Home Reflections och leker med visuella intryck och illusioner. 
Caroline på Feber har redan gjort ett besök och skriver i sin blogg om shoppingen: man shoppar med hjälp av kylskåpsmagneter, med varan tryckt på, som finns invid produkterna. Dessa sätter man på ett magnetiskt hus som man sen lämnar i kassan!
Drottninggatan 58 borde definitivt stå på alla inredningsintresserades besökslista som har vägarna förbi. 

Leave a Comment

Ergorapido i nya färger!

Dammsugaren Ergorapido från Electrolux lanseras nu i en ny version. Versionen har nya färger, LED-ljus i munstycke och de skall nu vara starkare och uthålligare. Ansvarig designer Kim Lim har tagit inspiration från de senaste färgtrenderna från bland annat mode och inredning, resultatet blev: Cassis Purple, Pastel Green, Fresh yellow, Cooper och Antique Steel. Färgen som föll mig mest i smaken är Antique Steel, en aningens snyggare än vår lila som står instuvad i städskrubben.

Foto: Kollage av pressbilder från Electrolux

Leave a Comment

Chans att vinna Kay Bojesens träapa!

Sköna hem har nu en tävling som Du säkert inte vill missa! 10 vinnaren får en Kay Bojesens träapa, värde 995kr. Designklassikern (med över 50 år på nacken) finns säkert på många drömlistor så jag tänkte tipsa om tävlingen som Du enkelt deltar i genom att klicka dig vidare här. Kay Bojesens apa tillverkas av teak och limbaträ och är 20 cm hög. Visste du förresten att Kay Bojesen utbildade sig som silversmed hos Georg Jensen i Köpenhamn?
Lycka till i tävlingen!

Leave a Comment

Kollektion ETAGE breddas.

Borås Tapeters populära kollektion ETAGE har nu utökats från 30 till 42 blad. Kollektionen innehåller mycket handritade växter med grafiskt tryck, är formgiven av Ingela Wingborg och lanserades idag i butiker runt om i vårt avlånga land. Om du vill läsa mer eller kanske virituellt provtapetsera så gör ett besök på borastapeter.se.


Foto: Boråstapeter

Leave a Comment

BLISS – nytt inredningsmärke!

BLISS – Vackra ting för välbefinnande och varaktighet inleds pressmeddelandet från PR-byrån med. Bliss är ett nytt varumärke i inredningsvärlden med utgångspunkt i hemmets olika rum med start i sovrummet. De första produkterna är bäddset i ekologisk bomull och doftljus m.m. Företaget hade premiär på Formex och tyvärr kan man inte ännu genom hemsidan mybliss.se se var man kan köpa dem. Men den uppdateras säkert inom kort. Lycka till BLISS!


Foto: pressbilder från Bliss, bäddset ca. 1770kr och doftljus, ca 245kr

Leave a Comment