Skip to content

You are viewing the date archive for april2010.

Vårfräscht!

Våren är på G! Äntligen! Passar perfekt en dag som denna att visa några vår- fräscha foton från Norrgavel. Ljusa miljöer, trämöbler och gröna växter.
I like it alot!


Foto: Norrgavel.se

Leave a Comment

Citattavlor av Therese Sennerholt

Grafiska motiv och illustrationer känns helt rätt just nu. Och det är ju så snyggt! Jag såg dessa snygga citattavlor av Therese Sennerholt och var tvungen att lägga till dem i min bloggsamling. Kollektionen har 20 motiv i olika storlekar och är tryckt i en begränsad upplaga om 30 printar per motiv. Alla är numrerade och signerade. Pris från 550kr och de finns bland annat på Svenssons i Lammhult för inköp.
PS. Känner ni igen var interiörfotona är tagna? Hos Lotta Agaton, för fler foton från hennes hem, se tidigare inlägg. Idag är det fredag, ha en skön dag!

Leave a Comment

Letar du ny lägenhet?

Och har du mycket pengar på banken? Då skulle jag satsat på denna lägenhet i Vasastan i Stockholm! Lägenheten har inbyggt akvarium, surrondsystem + skinnklädda garderober och badrummet är inrett i materialet ”Ipod plast” för den rätta futuristiska känslan. Lägenheten är Sveriges dyraste och är inredd av arkitekten Vasco Trigueiro och säljs nu av mäklarfirman Eklund Stockholm New York. PS. Om Du flyttar in här så kommer jag gärna på inflyttningsfesten 😉

Leave a Comment

Påskägg med en t(k)vist?

Nej, okej, ganska dålig ordvits. Men inte så dålig påskpresent dock. Istället för ett ägg i papp fyllt med godis så kan man ju ge värden/värdinnan på påskaktiviterna en Eggling istället? Äggen i keramik är lika stora som vanliga ägg, man tar bort toppen och vattnar och sedan ska det förhoppningsvis komma en planta. Chilipeppar, smultron, basilika, timjan eller solros. Egglingarna finns att beställa på Bluebox.se för 99kr/st. Nu iväg till jobbet i ilande fart och sedan är det långhelg!


Foto: Bluebox.se

Leave a Comment