Skip to content

You are viewing the date archive for december2010.

Nyårsdesserter från Söta Saker

Imorgon är det nyårsafton och vilken annan kväll på året passar väl bättre än att slå på stort och dra till med en tre-rätters? Hos Söta Saker finns mycket inspiration och recept till nyårsdesserten, bland annat recept till vanlijpannacotta och vit chokladmousse. Mums. Tjejen bakom recepten, Therésia Erneborg har även släppt en bok vid just namnet Söta Saker och den finns hos Adlibris för inköp. En jätte fin julklapp inser jag såhär i efterhand. Själv vet jag inte vad det blir till efterrätt imorgon, det blir knytkalas och några andra har fått äran att göra desserten. Jag hoppas på något riktigt sött och gott!


Foto: Sötasaker.com

Leave a Comment

Kalender för 2011 – på väggen

Nu är det snart nytt år och dags att köpa ny kalender att fylla med allt vad 2011 har att erbjuda. De som vill slå på stort köper denna 100cm x 98cm stora sticker till väggen där man kan sätta upp post-it eller skriva med kalkpennor om sina aktiviteter. Den finns här för inköp och har priset ca70 pund, är osäker dock på om man kan köpa hem den till Sverige så man kanske får be någon Londonvän att köpa och skicka en? Eller för den modige, måla en direkt på väggen?

Uppdatering: Tack för tipset Swaussie, kalendern kommer från danska FermLiving och finns för oss svenskar att köpa på designonline.se för 699kr! 
 
 
Foto: RocketStGeorge 

3 Comments

Duvblå inspiration från Guts

Bjuder på lite inspiration från Guts to Communicate. Känns idag som luften har gått ur de flesta efter all julstress de senaste dagarna, så ikväll låter jag dessa foton tala för sig själva, sköna och lugna färger som man gärna vilar ögonen på efter julens röda och glittriga nyanser. God kväll! 


Foto: Jonny Linch, stylade av
Guts to Communicate

Leave a Comment

Juldag på landet

Igår tillbringade jag dagen i kusinens nybyggda (extremt fina och moderna) hus med ett stort gäng släktingar från höger och vänster. Kusinfamiljen har själva varit med och ritat huset och allt var genomtänkt in i minsta detalj, vet nu precis vem jag ska fråga om jag någongång får möjlighet att bygga ett hus från scratch. Vi åt god julmat, såg (givetvis) på Kalle och vi och kusinbarnen fick besök av tomten, eller var det deras farfar? rådde delade meningar om detta bland de små;) Idag är det en solig och fin dag hos föräldrarna på landet, God fortsättning!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment