Skip to content

You are viewing the date archive for juli2010.

Summer in the City

Då var snart första semesterveckan redan förbi men har verkligen haft en perfekt start. Dock har vädret idag svikit mig och det bara öser ner utanför fönstren. De flesta väljer att fly staden på sin semster men denna vecka har jag kört all in med Göteborg. Har bott här nu i 6 veckor o börjar känna mig mer och mer hemma men upptäcker hela tiden nya platser, butiker och restauranger, vilket är jäkligt kul. Jag känner mig som en turist i min egna stad och hänger på andra fotogalna turister och följer deras spår. I veckan träffade jag min kusin som också bor här och hon o jag gick en inredningsbutiksrunda. Vi gjorde bland annat ett besök hos Norrgavel som jag helt har missat med sin bakgatuadress. Fotona nedan är från höstens katalog och de har mycket fint även i butiken som är väl värd ett besök.


Foto: Norrgavel

Leave a Comment

Kivi samlingen växer!

Älskar Iittalas Kivi lyktor och har samlat i drygt ett år nu. Idag kom nummer 10 på plats. De går än sålänge i gröna och blåa toner men i veckan försökte jag mig på med en röd ton vårens nyhet Granat. Men den passade inte alls in och byttes igår ut mot ytterliggare en blå. Då det är högsommar och galet ljust i min nya lägenhet (som ännu inte har några gardiner) så väntar jag ett litet tag till mörkare tider innan de tänds igen – men de lika snygga ändå!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment

Klick, klick – TV beställd!

Midsommar blev en fantastisk rolig helg och veckan har fortsatt i väldans fart – fortfarande mycket att fixa i lägenheten och allt runt omkring. Trots att det inte är högsta prioritet nu på sommaren så är nu TV.n beställd, en vit blir det. Lägenheten börjar dock bli väldigt vit nu så det är dags att börja leta färgklickar. Men den vita Samsung TV.n tror jag kommer bli väldigt snygg på TV-bänken med en Phalanopsis orkidée bredvid.
Foton: google.se

Leave a Comment