Skip to content

You are viewing the date archive for juni2010.

Midsommar!

Nu är det strax dax för mig att bege mig mot helgens midsommarfirande med ett gäng kompisar. Tylösand är platsen – sill och potatis är maten och musiken är svenska klassiker, kanske? Det kommer bli en underbar helg iallafall det är jag övertygad om. Ska bli skönt med lite ledighet efter de senaste veckornas pysslande med flytten. Ser helgen som en nystart och ska försöka lämna allt tråkigt som hänt denna våren bakom mig och se framåt mot nya äventyr!
Ha en skön, mysig och kul helg!

Leave a Comment

Teatime.

Jag dricker inte kaffe, som 26åring får jag fortfarande pikar – är du inte vuxen än? Ne, inte i den bemärkelsen, det är jag inte, varför dricka något man inte tycker om? Istället dricker jag te, gärna grönt. Så denna tavla från Isa.nu skulle passa fint i mitt nya kök. Nu – dags att bege sig till jobbet!


Foto: isa.nu

Leave a Comment

Prinsessbröllop.

Få människor i Sverige kan väl ha missat att det är prinsessbröllop idag? Vissa tycker det är löjligt och håller medvetet sig borta från Stockholm och har teven avstängd. Andra tycker det är en kul, historisk händelse och har på teven under dagen. Eller till och med är i Stockholm för att få sig en glimt av bröllopsparet. Själv är det upp-packning i nya lägenheten som gäller – men med teven på, tycker det är lite mysigt med prinsessbröllop ändå!


Fotona är lånade av Blomsterverkstad. Kreativa Minna har gjort en prinsesstårta med rosor, kirskålsblommor, buxbom och kokossnöre.

Leave a Comment

Flyttning pågår!

Äntligen! Idag går flyttlasset med flyttlådor och nyinköp till min nya bostad i härliga staden Göteborg. Har längtat efter detta galet länge och nu äntligen är det dags. Ska till jobbet i några få timmar – sedan bjuda mina nära och kära flyttgubbar på lunch på mysiga Ellagården för att sedan åka till Göteborg och inreda min nya lägenhet. Det kommer bli en toppen helg! Illustrationen är en nyhet från Lovisa Burfitt, säljs på rb.se.


Foto: Nyhet från Lovisa Burfitt

Leave a Comment

Design by E. öppnar butik.

bloggträffen FormForum i höstas träffade jag, bland många andra, söta Elizabetth som har bloggen designbye. Hon har nu förutom sin blogg och sin nätbutik också öppnat en sommarbutik i Karlsborg. Hon är en riktigt driftig och kreativ tjej som jag verkligen beundrar! Butiken finns på Fortifikationsgatan 11 och heter Butik Design by E, absolut att jag kommer göra ett besök om jag har vägarna förbi i sommar! Men just nu smiter jag iväg till jobbet med kameran full att resultaten från gårdagen. Tjing!

Leave a Comment