Skip to content

You are viewing the date archive for juni2010.

Midsommar!

Nu är det strax dax för mig att bege mig mot helgens midsommarfirande med ett gäng kompisar. Tylösand är platsen – sill och potatis är maten och musiken är svenska klassiker, kanske? Det kommer bli en underbar helg iallafall det är jag övertygad om. Ska bli skönt med lite ledighet efter de senaste veckornas pysslande med flytten. Ser helgen som en nystart och ska försöka lämna allt tråkigt som hänt denna våren bakom mig och se framåt mot nya äventyr!
Ha en skön, mysig och kul helg!

Leave a Comment

Teatime.

Jag dricker inte kaffe, som 26åring får jag fortfarande pikar – är du inte vuxen än? Ne, inte i den bemärkelsen, det är jag inte, varför dricka något man inte tycker om? Istället dricker jag te, gärna grönt. Så denna tavla från Isa.nu skulle passa fint i mitt nya kök. Nu – dags att bege sig till jobbet!


Foto: isa.nu

Leave a Comment

Prinsessbröllop.

Få människor i Sverige kan väl ha missat att det är prinsessbröllop idag? Vissa tycker det är löjligt och håller medvetet sig borta från Stockholm och har teven avstängd. Andra tycker det är en kul, historisk händelse och har på teven under dagen. Eller till och med är i Stockholm för att få sig en glimt av bröllopsparet. Själv är det upp-packning i nya lägenheten som gäller – men med teven på, tycker det är lite mysigt med prinsessbröllop ändå!


Fotona är lånade av Blomsterverkstad. Kreativa Minna har gjort en prinsesstårta med rosor, kirskålsblommor, buxbom och kokossnöre.

Leave a Comment

Flyttning pågår!

Äntligen! Idag går flyttlasset med flyttlådor och nyinköp till min nya bostad i härliga staden Göteborg. Har längtat efter detta galet länge och nu äntligen är det dags. Ska till jobbet i några få timmar – sedan bjuda mina nära och kära flyttgubbar på lunch på mysiga Ellagården för att sedan åka till Göteborg och inreda min nya lägenhet. Det kommer bli en toppen helg! Illustrationen är en nyhet från Lovisa Burfitt, säljs på rb.se.


Foto: Nyhet från Lovisa Burfitt

Leave a Comment

Design by E. öppnar butik.

bloggträffen FormForum i höstas träffade jag, bland många andra, söta Elizabetth som har bloggen designbye. Hon har nu förutom sin blogg och sin nätbutik också öppnat en sommarbutik i Karlsborg. Hon är en riktigt driftig och kreativ tjej som jag verkligen beundrar! Butiken finns på Fortifikationsgatan 11 och heter Butik Design by E, absolut att jag kommer göra ett besök om jag har vägarna förbi i sommar! Men just nu smiter jag iväg till jobbet med kameran full att resultaten från gårdagen. Tjing!

Leave a Comment

x2000 till Stockholm.

Klockan 04.01 ringde alarmet på mobilen idag och nu sitter jag på x2000 för dagens snabbvisit i Stockholm. Idag är det nämligen fotning till kommande kollektion från Mr Perswall. Det ska bli riktigt kul, har inte tidigare varit med på någon och det ska bli extra kul då denna fotning kommer vara lite speciell. Fotot nedan är resultatet av tema- fotningen för Urban Nature kollektionen som fotades på Åhaga i Borås med tapeten Bouquet. 
Och när jag ändå har Mr Perswall som dagens huvudtema så passar jag också på att tipsa om Mr Perswalls Facebook där det publiceras nyheter, foton och inredningsidéer!

Foto: mrperswall.se

Leave a Comment

Dagens inköp går i vit anda.

Svängde förbi MIO på vägen hem och beställde möbler till lägenheten. Det blev denna vita snyggning + en TV-möbel i samma stil, också i vit högblank färg – hoppas den kommer passa perfekt till ett annan sak som står högt på önskelistan. Håller nu bara tummarna att möblerna kommer in till butiken innan flyttlasset går på fredag!


Foto: Mio.se

Leave a Comment

Krispigt vitt inspirerar.

I min bloggfrånvaro har jag helt glömt bort var dessa härliga foton kommer ifrån som jag nu hittade i min inspirationsmapp. Ber om ursäkt att jag publicerar dem ändå men de har precis den rätta känslan jag vill skapa i min nya lägenhet, om du vet vem som stylat och fotat så maila mig gärna. 
Fotona är iallafall otroligt fina och inspirerar mig galet mycket denna söndagsmorgon – vill bara ut och shoppa vitt – vitt – vitt! Gärna vita svepande gardiner, en fluffig matta och en vit AJ-golvlampa – önskelistan till nya lägenheten bara växer och växer! 😉 

Uppdatering: Fotona kommer från Trine Thorsen.

Leave a Comment

Livet.

Ibland visar sig livet från sin mindre ljusa sida. Mitt år som 25-åring har inte varit det bästa, jag blev arbetslös i somras och förblev det hela hösten mer eller mindre. I januari lämnade jag min dåvarande sambo efter 4 år tillsammans efter ett stort svek från hans sida (var/är inte lätt att ta sig upp efter en sån smäll!) vilket resulterade i en panikflytt över en natt. Jag lämnade min drömlägenhet, dess möbler och allt arbete som hade lagts i lägenheten och tog mina flyttlådor till mina föräldrar. Som ni kanske förstår så har min bloggenergi varit på sparlåga de senaste månaderna, energin har istället lagts på att ta sig igenom detta.
Nu börjar det dock kännas som att vinden vänder, vill inte påstå att livet leker ännu men det börjar absolut kännas bättre. Jag har fyllt 26 – vilket jag själv förutspår kommer bli ett toppen år! Jag har skrivit kontrakt på en verklig drömlägenhet (berättar mer om den senare). Jag har fått fastanställning på ett av Sveriges bästa företag Mr Perswall c/o EcoBoråstapeter och sommaren är här!
I min blogg får Du nu följa arbetet med att inreda min nya lägenhet – Trevlig helg!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment