Skip to content

You are viewing the date archive for mars2010.

Pimpa lampan med fjärilar

Trenden att skala av lampor, lacka dem och ha dem utan skärm har ju funnits ett tag. Till och med jag har ju lyckats få till en! Nu har tjejerna som skriver bloggen Tingelings tagit det ett steg längre. Med fjärilar. De har tagit papper, tunn metalltråd och helt enkelt satt fast dem på lampan. Idén fick de från Stockholm Furniture Fair och nu sprider sig trenden som en löpeld i bloggsfären 😉
Jag tycker det var en kul och snygg idé och det ska ju inte vara så krångligt att göra något eget, detta pysslet passar mig perfekt. Kanske ska pimpa min lampa med lite fjärilar, det är ju faktiskt vår nu, iallafall i kalendern.
TACK Tingelings för att jag fick låna era foton!


Foto: tingelings.devote.se

Leave a Comment

Det kliar!

Idag kliar det i mina gröna fingrar! I helgen var jag på Hem & Trådgärdsmässan här i Borås och nu är jag supersugen på att så lite fröer och ta skott och se rötterna växa. De sköna fotona nedan kommer från Nuncinredning.se och andas vårsol, jord under naglarna och fågelkvitter. Ha en fortsatt mysig söndag, och du, du har väl inte glömt att vrida fram klockan en timma? Idag börjar sommmartiden!


Foto: nuncinredning.se

Leave a Comment

Vågar du?

Det gjorde iallfall killen Niclas Sundström när han gick i renoveringstankar och gav arkitekterna Bolle Tham Martin Hansson Videgård helt fria händer. Resultatet ser ni nedan och det är helt galet och helt underbart! För mer foton från hemmet, tjika på Residence hemsida!

Leave a Comment

Favorit i repris!

I brist på inspiration att skapa men framförallt i brist på eget boende, bor fortfarande i en flyttlåda. Så tänkte jag visa ett litet projekt som jag gjort tidigare. En lampa. Av en gammal lampa. Jag tog en gammal lampskärm, tog av tyget, slipa den och måla. Jag köpte en gigantisk genomskinlig glödlampa, spray- måla elkontaktsladden. Och sedan. Klart! Denna är en av mina favoriter och den komma definitivt hitta sin plats även i min nya lägenhet!

Foto: Jenny Martinsson
Leave a Comment

Kul idé till klocka!

Dags att börja samla tallrikar för oss som inte har? Och ni som har, sätt upp dem till en urtavla! Kul idé att inspireras av så här på veckans lill-lördag!


Fotot är lånat från bloggen Sweet Paul, fotat av Wendell Webber

Leave a Comment