Skip to content

You are viewing the date archive for oktober2010.

Årets Blossa: Saffran

Som jag skrev för några dagar sedan så är det ju en annan flaska som just nu florerar i bloggosfären. Men inte att förglömma så har även årets smak från Blossa lanserats. Och i år är flaskan i guld och glöggen har smak av saffran. Blossas glögg är ju en liten tradition och en utmärkt gå-bort-present nu och ändå fram till nyår så ett inköp eller två kommer det säkert bli även i år!

Leave a Comment

Mysiga höstdagar

Halva hösten har redan flygit förbi, det är inte klokt vad tiden går fort. Men hösten är en fin tid ändå med långpromenader bland fallande höstlöv, givande fikor med gamla vänner, eller med nya. Tända värmeljus i hela lägenheten, och visst är det mysigt att krypa ner under en filt med en hög tidningar när det regnar och blåser utanför husknuten. Jo, men det är faktiskt riktigt mysigt med hösten och redan till helgen är det ju Halloween, har Du en pumpa utanför dörren tro?


foto: pressfoto lånat från beachhousecompany.com

Leave a Comment

Inflyttningspresenter till lägenheten

Morning, äntligen fredag och snart helg igen! Förra helgen hade jag finbesök av föräldrarna från Borås som kom med blommor och fina inflyttningspresenter som jag tänkte visa. Efter mitt kanelbullsbak för någon vecka sedan som gjordes i GB-glass burkar så var verkligen Margrethe skålarna efterlängtade och jag fick även fina handdukarna från Lexington som nu hänger i badrummet. Blev super glad och det var kul med en heldag med föräldrarna i min nya stad, de har verkligen hjälpt mig otroligt mycket det sista året och de är den bästa familjen man kan ha!
 
Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment

Inspirationslös

Börjar känna mig lite lätt inspirationslös så här på eftermiddagskvisten då helgen fortfarande känns lite för långt borta. Surfade in hos Therese Sennerholt och hennes webshop och läste hennes fina ordspråk för att få tillbaka lite inspiration och hitta detta som helt enkelt får bli mitt ordspråk för kvällen. Ibland kan ju saker kännas lite skrämmande och man kan vara rädd och för bekväm för att ta tag i dem, men som ordspråket säger, det är bara du själv som kan göra för- ändringarna i ditt liv. Inspirationen är redan tillbaka hos mig, ha en fin kväll!


Foto: Therese Sennerholt

Leave a Comment

Absolut Watkins

Blossas årliga lansering av ny smak på glögg brukar det bloggas flitigt om varje år vid den här tiden. Men nu är det faktiskt en annan flaska som lyckats få mycket utrymme i bloggosfären de senaste dagarna. Det är Absolut Vodka som lanserar en Limited Edition tillsammans med Liselotte Watkins vid namn Absolut Watkins. Vodkan lanseras i januari 2011 och är enligt mig värd att köpa enbart för den snygga flaskan. Vad den smakar? Jo, om min översättning stämmer så smakar den kaffe, mandlar, caramel och het chili. Men lovar inte att det blev helt korrekt nu, vi får köpa den och se helt enkelt 😉


Foto: Liselotte Watkins

Leave a Comment