Skip to content

You are viewing the date archive for september2010.

Dagens citat!

Kanske inte riktigt sant men det känns jäkligt bra om inte diskhögen växer sig allt för hög. Disktrasan med dagens citat finns på Designtorget för 35kr. Ha en fin kväll!

Leave a Comment

Hembakat är bäst!

Är på bakhumör! Goa kanelbullar och kladdig kladdkaka! Jag fick ett mail förra veckan om att IKEA lanserat en bakbok: Hembakat är bäst! Boken har 30 recept och fotografen Carl Kleiner har tagit de vackra fotona med alla ingredienser till var recept upplagda på ett snyggt sätt som inspirerande stilleben!  – Samtidigt som jag skriver detta har jag lyckats sätta igång brandlarmet i lägenheten när jag laga middagen, så just nu är jag faktiskt inte super sugen på att baka ändå. Men en annan dag säkert och fotona i boken är riktigt snygga!

Leave a Comment

Mr Perswall nominerad till Svenska Designpriset

Var extra kul att gå till jobbet hos Mr P. idag! Varför? Jo, för Mr Perswall med tävlingssajten YourSnapshotStory är nominerad till Svenska Designpriset 2010 i kate- gorin Reklam/Webb och röstningen startade idag. Det blir en spännande vecka då Mr P. står mot många andra välkända företag.
Nyligen så lanserades också Destinations – kollektionen med restema som inne- håller många snygga, nytänkande och personliga tapeter. Mina två favoriter hittar du nedan, spana gärna in den du också och hitta dina favoriter och om du vill får du gärna hjälpa till och rösta om Svenska Designpriset!


Foto: pressfoton Mr Perswall

Leave a Comment

Mental inköpslista

Under dagens långpromenad så antecknade jag mentalt en inköpslista över vad som saknas och önskas till lägenheten och såhär blev resultatet. Jag skulle gärna ha en vit steghylla att ställa mina favoritsaker på och funderar nu på Ellos exemplar som har ett bra pris. Gult är fortfarande en favorit och några till gula detaljer skulle inte vara fel, gärna några gula kuddar också. Nu är det dags för valvaka framför TV.n, helgerna går verkligen fort, så även denna, på återséende nästa vecka!

Steghylla från ellos.se, Kartellstolen Louis Ghost och gult DLM sängbord, båda finns hos Svenssons i Lammhult, Gula vaser och bordslampa från IKEA, och såklart klassikern Alvar Aalto Vasen, finns hos Royaldesign.se.

Leave a Comment

ad.10 av Li Edelkoort

Den nya Alcro Designers kollektionen är framtagen genom ett sammarbete med holl- ändska Li Edelkoort. Hon har tagit fram sju grupper med fyra kulörer i varje och hon har tydligt inspirerats av fåglarnas färgkombinationer, i pressmeddelandet står det; Som inspiration och bärare av sina tankar använder hon sig av fåglarnas makalösa färgkombinationer med såväl familjer och kulörer namnsatta med oöversättlig kreativitet.
Nedan är pressfotona för den färgsprakande familjen Singing Birds. Dock anar jag att vi kommer få se mest av Urban Birds i framtiden, duvblått och duvgrått är hett!

Leave a Comment