Skip to content

You are viewing the date archive for augusti2011.

Nyheter av Lisa Bengtsson

Lisa Bengtsson. Ung. Trevlig. Designer. Samt tokenergisk affärskvinna? Hur lyckas hon säsong efter säsong spruta ur sig alla nyheter? Jag avundas hennes energi! I våras lanserade hon tapeter, afficher och textilier i mönstret Tillsammans. Nu kommer Tillsammans även som porslin, på Formex imorgon presenterar hon en serie muggar, assietter och en skål, jag anar i samma färger som textilierna?
Jag har både kuddar och en stor temugg (från samarbetet med Indiska) från Lisa så hennes design faller mig ofta i smaken. Så även Tillsammans. I porslin. 


Foto: pressbilder från LisaBengtsson.se

Leave a Comment

Orange köksinspiration

En lite ovanlig färg till köket är ORANGE. Men varför? Jag tycker det känns som en riktigt fin idé efter att ha sett dessa foton, visst är det inte så dumt? Sen om man skulle ha pengarna att investera i ett SMEG kylskåp så vet jag inte om jag hade varit modig nog att välja den färgen dock. Men man kan ju alltid börja med detaljerna som kökshanddukar, underlägg, ljusstakar,  lampor, mattor, dukar, vaser…


Foto: lånade från bobedre.no

Leave a Comment

Happy av Therese Sennerholt

Förra veckan lanserade Therese Sennerholt nya vykort. Vid namn Happy. Varför inte skicka ett till sina vänner och ge en upppiggande hälsning? Det är ju så mysigt med ett handskrivet kort, borde ske oftare. Uppmaning till alla – skriv fler kort och brev! och sluta med Facebook-grupp inbjudningar och skicka en handskriven inbjudan till Festen/Kräftskivan/Middagen istället. Mycket mysigare och mer uppskattat.


Foto: pressbild Therese Sennerholt

Leave a Comment

Barcelona med vännerna

Äntligen – som jag har längtat! Idag åker jag och två av mina fina vänner på en 10-dagars resa till Barcelona. Vi gör en favorit i repris då vi hade så fruktansvärt tokroligt där förra sommaren och om en stund lyfter planet och nya minnen ska skapas.
Denna gången kommer jag dock ta med min systemkamera, det blev tyvärr inte så mycket fotande förra sommaren, men det ska det bli ändring på så jag kan bjuda på några vykort när jag kommer hem igen. Bloggen kommer fortfarande uppdateras med förinställda inlägg så gör gärna ett besök då och då, tisdagen den 30 augusti är jag tillbaka igen.
Ha det fint, fint, fina läsare! 

ps. TACK Little Miss Fix it Sara, men på mitt jobb är vi alltid väldigt snabba!;)


Foto: Jenny Martinsson, sommaren 2010

Leave a Comment