Skip to content

You are viewing the date archive for januari2011.

Designern Carin Rodebjers kontor

Godmorgon! I dagarna startar Stockholm Fashionweek och inför det så laddade jag själv igårkväll med lite sängläsning om fina Carin Rodebjer, Årets Designer. Nu på morgonen har jag minst sagt varit uppe med tuppen, redan hunnit med en morgonpromenad och pysslat ihop ett inlägg med foton från hennes kontor på Norrmalm i Stockholm som jag blev smått kär i. Fint inte sant? Jag tycker om de mjuka färgerna och jag tycker att allt har ett skimmer av lyx och flärd. Vill du också läsa reportaget i senaste Elle, så finns det HÄR. Kuriosa: Figuren med påfågel fjädern är gjord av Carins vän Liselotte Watkins.
Vill du läsa om allt som händer i modebranchen just nu så kan jag varmt rekommendera Elin Kling, hennes blogg finns HÄR. Nu, dags att göra iordning mig och bege mig till mitt egna kontor, ha en fin måndag!


Foto: Linus Hallsénius, elle.se

Leave a Comment

Vardagslyx

Varannan fredag slutar jag jobbet vid lunchtid och idag är en sådan dag. Väl hemma i götet sprang jag förbi postutlämningen och hämtade ett paket till mig själv, något från min önskelista och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag har även tagit mig en joggingrunda i fina Slottskogen (i dagsljus!) och nu tänkte jag kura ner mig i soffan med två av veckans nya tidningar. Detta är för mig vardagslyx på mycket hög nivå! :) Hoppas eran fredag är minst lika fin, på återseénde!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment

Hide & Seek, barnkollektion från Mr Perswall

Givetvis måste jag publicera några pressfoton från Mr Perswall senaste kollektion. HIDE & SEEK är namnet och innehållet är ett stort antal pedagogiska BARNTAPETER som man kan designa till sina alldeles unika med exempelvis barnets namn etc. Många flitiga bloggläsare har säkert redan sett pressfotona då den fått mycket publicitet,  vilket är väldigt kul! Och JA, jag är smått partisk här då jag spenderera 40 timmar i veckan hos Mr Perswall :). Men kollektionen är verkligen väldigt fin och nedan är två av mina favorittapeter.
ps. det var fotningen till denna kollektion som jag bloggade om i somras, det var smått spännande med barn på fotningen kan jag säga!

 
Foto: pressfoton från Mr Perswall

Leave a Comment

Lovisa Burfitt + Rörstrand = sant

Vissa dagar blir man tokig för att man inte har sin adress i stockholmsområdet. Som nu. Läser en pressinbjudan till pressvisningen av samarbetet mellan LOVISA BURFITT + RÖRSTRAND i februari som låter fruktansvärt kul att tacka ja till. Men som vanligt måste jag tacka nej till den då det är i Berns Salonger, STHLM. Men iallafall ska det bli j-kligt kul att se resultatet även om jag inte kan se det live. I inbjudan står det ”Lovisa Burfitt + Rörstrand presenterar Mademoiselle Oiseau – en berättelse i fem delar av finaste porslin”. Det här samarbetet ser jag framemot!


Foto: skärmdump från pressinbjudan

Leave a Comment

Trendigt hem i S/V

Börjar veckan med inspiration från ett trendigt hem i svart/vitt med några få färgklickar. Hemmet tillhör Johanna från Highwaydesign.nu och dessa foton ger mig en rejäl KICKSTART denna måndagsmorgon + att kollaget ovanför arbets- platsen är något jag absolut kommer lägga på minnet för framtiden.  
Önskar alla läsare en FIN START på veckan!


Foto: Lina Tallroth-Paananen, Memento.fi

Leave a Comment