Skip to content

You are viewing the date archive for juli2011.

Höstens nyheter från Hemtex

Texilföretaget Hemtex som om ni minns vårens reklamfilm säljer ju nu bara mjuka varor (eller hur det nu blev med den saken?). Iallafall så känns deras butiker som ett bra ställe att börja leta efter nya sängkläder, jag är själv på jakt efter lite nytt till hösten och det ser ju lovande ut om man tittar igenom Hemtex nyheter av påslakan och örngott. Eller vad tycker du om höstens nyheter? Egentligen är jag ute efter krispigt vita men allt som oftast ramlar jag dit och köper något mönstrat eller med färg som man dessvärre tröttnar på i slutändan. Eller inte. Ett lila inköp kanske?:)

Foto: pressbilder från hemtex.se

Leave a Comment

Höstens kuddar från MIKMAK

Göteborgsföretaget MIKMAK som bland annat erbjuder kvalitativa kuddar har redan nu lanserat höstens nya färger. Kuddarna finns i siden och sammet och nyheterna för hösten heter Yellow Casbah och Aqua Lagoon. Prislappen är mellan 349kr-399kr per kudde. BTW, härliga pressfoton, eller hur?


Foto: pressfoton från Mikmak.se

Leave a Comment

Blåklockor

Är hemkommen efter en helg på Tjörn och ser att de fina blåklockorna som plockades i veckan börjar lida mot sitt slut, så även min semesterperiod no.1. Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, åtminstone för några veckor framöver. Men jag ska inte klaga, har haft tre fantastiska veckor med sol och många skratt med vänner och familj.
Jag tänkte i veckan beta av min inkorg som just nu är smått överfull och se om det inte finns några inredningsnyheter som trots semestervakuumet är värt ett inlägg. Så för att inte missa det- titta in i nästa vecka igen. Ha en fortsatt fin söndag!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment