Skip to content

You are viewing the date archive for juni2011.

Ha en fin Midsommar!

Jag önskar er alla en fin helg med god mat, härliga jordgubbar, roliga snapsvisor, dans runt midsommarstången och många skratt med härliga vänner, vill du ha tips på roliga midsommarlekar så tjika in på ica.se. Själv åker jag till Tylösand för att fira rejällt att sommaren 2011 är här och att min semster startar idag -himla härligt!:)
Ha en fin Midsommarhelg!

Leave a Comment

Vill du se min soffa?

Min efterlängtade soffa är på plats sedan några veckor tillbaka och MIO höll vad de lovade, 6 veckors leveranstid och sedan var den på plats för avhämtning. Perfekt.
Och såhär fint blev det, är verkligen nöjd, den är både skön och snygg och äntligen har jag min soffa med schäslong som jag velat ha så länge. Men det är allt bra många timmar kvar till det blir soffan för idag, ärenden och en runda i Slottskogen ska avklaras först – ha en fin fredag!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment

Tillbaka i skolbänken på Berghs School of Communication

Denna veckan är jag tillbaka i skolbänken igen och går nog min roligaste kurs någonsin, Sociala MedierBerghs School of Communication. Vi ska lära oss mer om facebook, bloggar, twitter, youtube, appar m.m m.m. och framtiden i sociala medier, är verkligen tokintressant! Nu är det dags att bege sig ut på lunch, ha en skön tisdag!
Ps. ni vet väl att jag redan nu skriver Mr Perswalls facebooksida? Bli gärna vän med oss där och se vad vi pysslar med på min arbetsplats.
Uppdatering: Nu är Twitter kontot startat och du hittar mig med namn J_Martinsson om du vill följa mig där!

Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment

Fin picknick-textil från H&M

Har ni bunkrat upp med allt man måste ha till sommarens picknicks?
Ikväll vill jag tipsa om H&M HOMEs picknicktextilier som passar oavsett om filten är utrullad i skärgården eller i parken i city -har man en båt kanske man satsar på det marina temat och är man ofta i parken kanske man satsar på blommor i massor. Och vem har sagt att kylväskan måste var ful och tråkig? Heja H&M tycker jag som kommer med användbara och snygga pro- dukter till en billig peng! Tummen upp!


Foto: skärmdumpar från H&M.com

Leave a Comment

Violetta toner

I Göteborg skiner solen och jag är precis hemkommen efter en runda i Slottskogen. Just nu blommar Rhodedenderonen för fullt, så himla vackert. Kanske inte framkommer till max med foton från en iPhone men bor ni i Göteborg så ta en sväng i parken för nu är den som bäst!
Ha en skön söndag gott folk!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment

Ingela & Vi´s sovrum

Förra veckan publicerade jag foton på kreatörsduon Ingela och Vi´s hem och jag utlovade då en fortsättning -och här kommer den! Nu är det deras sovrum vi kan beundra, är inte jeansen på väggen en väldigt kul idé? Och varför ska alltid sänglamporna lysa nedåt? Går uppenbarligen lika bra uppåt! :) Härliga foton av ett härligt hem!


Foto: Idha Lindhag, publicerade med tillåtelse av Ingela och Vi

Leave a Comment

Karl Lagerfeld för Orrefors

Samarbetena mellan modehusen och inredningsföretagen fortsätter! Idag har Karl Lagerfeld och Orrefors haft pressvisning i Paris för sitt designprojekt (Tack för tipset Henrick! ). I september kommer glasen finnas i butik, de kommer i svart, vitt och klarglas, alla med ett fat till med KL´s signatur. Vill du se filmen där Karl Lagerfeld berättar historien bakom?
Se den här!

Foto: Printscreens från Orrefors.com
Leave a Comment