Detaljer från skön lägenhet

Det har varit en intensiv jobbvecka med två dagar i STHLM för fotning av nästkommande kollektionen som lanseras i augusti. Men vad galet roligt det är att vara med på en fotning och arbeta med fotograf och stylist, vid denna fotningen var stylisten Christina Breeze le Guellaff som arbetar mycket för Family Living. Igår var vi i en superfin lägenhet i Vasastan och de hade så mycket tokroliga och fina saker. Jag passade på att knäppa några foton med iPhonen på detaljer i hemmet som jag tänkte visa här utan att avslöja för mycket från hemmet eller från fotningen. Jag älskar de ryska dockorna och i bokhyllan som de stod i var böckerna färgkordinerade, snyggt och appropå böcker så växte mitt habegär för coffetable books som The Art book och The Photo book, vilka godingar! Nu ska jag strax lägga ihop laptopen och det är dags för fredagsmys med nybakade choklad muffins -mums!

Uppdatering: såg på Family Livings hemsida att de gjort ett reportage om lägenheten och familjen som bor där – vill du läsa och se mer av lägenheten så klicka dig in HÄR!.

Foto: Jenny Martinsson

0 tankar om “Detaljer från skön lägenhet

  1. dissertation writing says:

    You are manifestly, a professional of thesis title about this topic creating but when you like to select the dissertation writing service (topthesis.com), I would ofer you to detect the best one.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *