Kategorier
Inspiration - Vardagsrum

Grått och lite smutsgult

Grått/betong och lite ”smuts”gult är så fruktansvärt snyggt just nu. Dock tar det nog emot för de flesta att måla väggarna gråa men när man ser detta interiörfotot hos Allt i Hemmet med rubriken Höj wow faktorn i vardagsrummet – så kanske man börjar tänka om. Det här känns WOW! Idén med de gula ramarna ”utan innehåll” tyckte jag extra mycket om och även de nakna lamporna från taket, känns dock som man sett dem ett tag (jag gjorde min första för drygt två år sedan) fast ändå så känns det nytt här med kulorna som är ”trådade” på en av dem -nytänkande!

UPPDATERING: Emma lade en kommentar och undrar var bordet kommer ifrån, och trots att jag letat på Allt i Hemmet hemsida så kan jag inte hitta svaret, så om du vet som läser detta vet, hör gärna av dig!

UPPDATERING 2: Snälla Madeleine var vänlig att tipsa om att bordet heter Oslo och kommer från Mio, tack för tipset!

Foto: lånat från Allt i Hemmet

0 svar på ”Grått och lite smutsgult”

Soffbordet kommer från Mio och heter "Oslo". Det på bilden är i valnöt och kostar 3950 kr. Väldigt snyggt tycker jag också!

Jag har också varit helförtjust i det grå och gula. men så målade jag vår lilla toa i grått och slängde in massa gult..och nää jag gillar det inte alls irl. Bara att göra om. Men så här på bild är det suuper..

Kram Jenny
janethepain.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *