Skip to content

You are viewing the date archive for maj2011.

Ingela och Vi duons underbara hem

För några dagar sedan efterlyste jag foton på kreatörsduon Ingela och Vi´s hem som syntes i tidningen ELLE i början av året. Em som tillhör duon tillsammans med Peter har nu skickat mig fotona på sitt hem, stort TACK, äntligen får jag publicera dem här! :)
Visst är hemmet helt underbart? Älskar att de använt så mycket björk, som ljuskronan över matsalsbordet, som golvlampa och som bord framför soffan. Villan ligger i Floby, Västra- götaland och här arbetar även paret (lite senare i veckan kommer jag även visa fotona från deras arbetsrum). Ingela och Vi är just nu mest aktuella med vernissagen In Lust and Trust på Grandpa i Stockholm. 

 
Foto: Idha Lindhag, publicerade med tillåtelse av Ingela och Vi

Leave a Comment

Milano 2011: Beatrice Moricci

Jag sitter och tittar igenom mina foton från Milano resan i april och inser att jag inte publicerat den andra av mina två favoriter (kopparna var en av dem) och nu är det är BeatriceMoricci.com som får ett inlägg. En kreativ tjej som vi hittade i Ventura Lambretti området. Hon gjorde handväskor av byxor och kjolar och galgar och hon gjorde halsband, örhängen och ljusstakar av kablar. Jag såg nu också efter att ha besökt hennes hemsida att hon gör vackra smycken av skedar. Jag tycker hennes saker är helt underbara!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment

Regnig fredag

Är jag helt tokig om jag säger att jag tycker det är lite mysigt med regniga dagar? Inte varje dag, absolut inte, men lite då och då. Som idag. Vill inte spä på ryktena om Borås men idag har det verkligen tokregnat hela dagen och det har smattrat så fint musikaliskt mot fönsterbläcket. Men nu är jag hemma i Göteborg och vad passar bättre kvällar som dessa än att fredagsmysa i soffan med nyinköpta tidningar och en kopp te och se regnet ösa ner? Det tycker jag är mys. Ha en fin fredagskväll!


Foto: random från google.se

Leave a Comment

Bermuda från Asplund

Ber om ursäkt för att det varit lite långt mellan inläggen denna veckan. Kom precis hem efter några dagars jobb i Stockholm, utan min laptop som jag inte orkade konka på. Men nu är jag hemma igen och jag skulle ikväll vilja tipsa om bord från Asplund. BERMUDA-borden är designade av Thomas Eriksson och finns som matbord och skrivbord och skrivbordet har flera dolda fack, hyllor och hål för sladdar och annat som man vill dölja vid en arbetsplats. Kanske är det detta som ska investeras i till min kontorshörna? Jag blir tokig, som vanligt kan jag inte bestämma mig!
Uppdatering! Fick en fråga om priset på dessa, och prislappen ligger på drygt 20 000kr, så jag känner för egen del att jag får lägga ner min önskan om ett eget tyvärr..

Leave a Comment