Skip to content

You are viewing the date archive for november2011.

Indianer på väggen

En av mina nya favoritbloggare är Pernilla som bloggar på Plaza Interiör, hon är expert på att hitta fina bilder och är en tokinspirerande tjej. I veckan publicerade hon dessa fina foton av enkla tavlor i en skön kombi. Så fint att de var värda ett inlägg även här på Hemtrender känner jag. Fotografierna och citatet uppsatta med washitejp känns som en riktig hit och är något jag kommer lägga på min inredningshårddisk.  
Ps. glöm inte vara med i tävlingen med chans att vinna en Adventljusstake från Cult Design.


Foto: Bodie and Fou via Plaza Interiör

Leave a Comment

Grafiskt S/V

Via Hannas blogg fick jag se dessa fina bilder. Kan man få nog av hem inrett minimalistiskt i svart/vitt Jo, kanske ändå. Men inte idag! Lite grafisk inspiration såhär på måndagskvisten.

Leave a Comment

Vinn Adventssljustake från Cult Design

Idag startar en Adventstävling här på Hemtrender i sammarbete med Cult Design. I vinst- potten finns en fin Adventsljusstake, värde 399kr från Cult Designs julsortiment. Jag är grymt avundsjuk på er som har chansen till denna skönhet!
För att vara med och tävla, lägg en kommentar i detta inlägg med ditt namn, mail och svaret på frågorna nedan. Vinnaren utses av Cult Design och tävlingen pågår t.o.m 4 dec 2011. Lycka till nu!

1. Av vad är Cult Designs senaste nyhet Butelj tillverkad av? 
2. Vad tycker du Cult Design står för?

Leave a Comment

Köpenhamn tips? ja tack, gärna!

Usch, har varit hemma från jobbet med magsjuka några dagar nu. Inte roligt. Inte roligt alls. Men nu börjar det kännas bättre så imorgon hoppas jag på en dag på jobbet igen. Men det blir en kort vecka för mig för på fredag morgon åker jag och tre av mina bästaste vänner på en långweekend till Köpenhamn. Som jag längtar! Köpenhamn är en av mina favoritstäder så det ska bli riktigt mysigt att åka dit med vännerna. Det var några år sedan jag var där nu så har Du några tips på inredningshopping, klädbutiker eller mysiga restauranger eller cafeér så tar jag tacksamt emot dem. Ha en fin kväll!

Leave a Comment

Clintan sätter guldkant

En söndag helt utan planer är något av det skönaste som finns. Sovmorgon, promenad i höstluften och slapp i soffan med en kopp te och en tidning. Det är min favorit det. Idag är det exet Life Style med reportage om Clint Eastwood som sätter guldkant på min lediga dag.


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment