Kategorier
Bloggträffar

Bloggträff del 4 – Arga Snickaren

Vilken energisk människa! -var svårt att få till en bra bild kan jag säga, han flaxade med armarna och var super intensiv och energisk, härligt!:)
Andreas som han heter berättade för oss inredningsbloggare om hur programmet Arga Snickaren blir till och att det börjar med ca. 4000 ansökningar (80% kommer från kvinnor). När de har ett  tjugotal kvar så kommer han in i bilden och väljer ut de tio till programmet. Först kommer han till familjen och spelar in första dagen. Sedan planeras det inför projektet och sen spelar de in i tre dagar. Sista kvällen åker familjen iväg och fjärde dagen inreder dem. Varje program har 30-45 timmars inspelning som sedan klipps ner till 34 minuter.

På frågan om han känner sig som en psykolog svarar han att han har varit med om väldigt mycket. Gått igenom en skilsmässa, gått i äktenskapsrådgiving i flera år, haft 126 anställda och varit med och startat upp Granit men att han framförallt gillar människor. Men att han egentligen bara är rak och inte konflikträdd, vilket kan vara lite skrämmande.
Han sa även att det har sina fördelar på frågan om smeknamnet ”Arga” -att om han har en dålig dag så kan han vara sur och arg, det är OK -han är ju ändå Arga Snickaren!
Han pratade flera gånger om hur viktigt det är att göra det man tycker är roligt och just nu tycker han om att arbeta med TV och Arga Snickaren. Nu letar gänget efter familjer till säsong åtta -känner du någon som behöver hjälp så tipsa snickargänget på Arga Snickarens hemsida!


Foto: Jenny Martinsson

0 svar på ”Bloggträff del 4 – Arga Snickaren”

Om jag förstått det rätt så kan man väl bara medverka i Arga Snickaren om man typ har "stora" problem med sitt hus/fastighet?

Är ialla fall den bilden jag fått utav serien i stort. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *