Skip to content

You are viewing the date archive for september2011.

Pappersloppa till kärleken?

IKEA`s senaste pressbilder för att marknadsföra de nya papperslamporna Varmluft, designade av Jon Karlsson får mig att dra blickarna till pysselbordet med vikta pappersloppor. Varför viker man så sällan dem? De kan vara en kul detalj på tjejfesten med roliga uppdrag eller en mysig present till kärleken med fina ord. Men nu är frågan om man kommer ihåg hur man gör? Jehepp, nu fick jag något att göra innan läggadags. På återseende! 


Foto: Ikeas blogg Livet hemma

Leave a Comment

15% rabatt på Nordic Art House

I onsdags tyckte ju jag att vi skulle slå ett slag för konsten –kommer ni ihåg? Jag insåg efter än mer surfande att konst med 1 ex. oftast har en lite högre prislapp, dock inte konst(igt) egentligen! Efter ännu mer surfande fann jag webbshopen Nordic Art House som samlat prints av fotografer och illustratörer i mindre upplagor. Alltså inte massproducerad konst utan i mindre upplagor och med allt som oftast en signatur av konstnären på varje exemplar, något som känns mer unikt än mycket annat idag. Några av mina favoriter är fotografiet av Curt Götlin, illustrationen av Amelie Hegardt, Rain av Aurora Kroon och Rockabilly av Erika Blomgren. Prislapparna ligger på 500kr och uppåt. 

Så nu tycker jag vi smygstartar helgen med att ge alla Hemtrenders läsare 15% rabatt på hela Nordic Art House sortiment septembermånad ut, uppge HEMTRENDER vid beställning så avdrages rabatten. Fortsatt fin fredag till er!


Foto: NordicArtHouse.com

Leave a Comment

Har du konst på väggarna?

Igår efter en AW med jobbet så lånade jag soffan för natten hos en kollega i Borås. L arbetar som designer på Mr Perswall och är en väldigt kreativ person och det speglar sig väldigt i hennes inredning. Hon har illustrationer, fotografier, citat och konst i en skön blandning. Och just denna konst kände jag att jag verkligen saknar i mitt hem. När jag nu surfade runt på sidan BoBedre.no och såg ett reportage om konst så kände jag att ikväll så slår vi ett slag för KONSTEN. Ni vet konsten men riktig handmålad färg och bara 1 exemplar av varje verk.


Foto: Bobedre.no

Leave a Comment

Hösten 2011 hos Norrgavel

En relativt nybliven favorit hos mig är företaget Norrgavel. Jag tycker så mycket om deras butik på Magasingatan i Göteborg. Men jag har inte varit där på ett litet tag så igårkväll tog jag mig istället en cyber-runda bland deras pressbilder och nyheter för hösten 2011 och dessa bilder blev mina favoriter. Visst är sovrumsbilden helt underbar med sängen på vinden med det naturliga, ruffa slitna taket, vem skulle inte vilja krypa ner där?
Jag såg även att de har en facebooksida där de ger rabatter på vissa produkter – hett tips för er som tycker om Norrgavel!
 

Foto: pressbilder från Norrgavel.se

Leave a Comment

Pirrig Nyhetsmorgon

Vaknade idag med en massa fjärliar i magen. Energin bara sprudlar. Idag ska jag springa mitt första lopp på 1 mil och jag vill ut och springa nu. Omedelbums. Men det är några timmar kvar innan startskottet går på Kretsloppet i Borås så nu sitter jag framför Nyhetsmorgon på TV4 och försöker lugna ner mig. Idag gästas programmet av Victoria Skoglund som driver välkända Zetas Trädgård och hon pratar om lökar. Jag surfade in på Zetas.se och fann många läsvärda tips för den trädgårdsintresserade och såg även att de kommer ha en Vårlökskväll den 22 september för er i Stockholmstrakten. Ha en fin lördag -wish me luck!:)


Foto: Zetas.se

Leave a Comment