Tack & Hej, 2012!

2012-12-31 @ 12:00:00
Som en liten tradition tänkte jag summera året som gått. Kanske mest för mig själv för att påminnas om och se vad fantastiskt mycket man är med om på 365 dagar. Även om Hemtrender är en inredningsblogg så blir det ju oundvikligen lite som en dagbok för mig. Jag vill också säga att jag är supertacksam för allt jag varit med och alla härliga personligheter jag har träffat genom jobbet, privat och igenom Hemtrender. Jag ser framemot att träffa er igen på andra sidan tolvslaget!
 
2012 var ett händelserikt år som började med en resa med jobbet till Heimtextil i Frankfurt och strax därefter åkte jag till huvudstaden och gästbloggade för och gjorde ett besök på inredningsmässan Formex. I februari fick jag min första text i tryck och jag tog lite semester och åkte till fantastiska Indien. I April var det besök i Milano och hos Rossana Orlandi och Möbelmässan, intensiva och inspirerande dagar! I Maj var det BloggForum med närmare 100 bloggare som träffades och lyssnade på föreläsningar Clarion Post i Göteborg. Juni hade också en resa att erbjuda, en Designkryssning till Designhuvudstaden Helsingfors med bland mycket annat ett besök på Alvar Aaltos café. I augusti tog jag lite semester och åkte till Mallis.
 
September var en ganska lugn månad men jag fick rekord i flest kommentarer på mitt inlägg FloristStylist vilket var väldigt kul! I Oktober fick jag ett förstahandskontrakt på en lägenhet i Borås och första helgen i November gick flyttlasset och strax därpå var det tapetsering på G och köket fick lite mer personlighet. I December bar det av till Småland och Kosta Boda Art Hotel med ett gäng inredningsbloggare och vi fick prova på att blåsa glas, käka julbord i sällskap av glaskonstnärer och mycket mer. Julmyset inleddes i mitten av månaden med lite bloggmingel hos Trendenser. Och ja, sedan åkte jag 25/12 till Bali där jag idag firar nyår (detta är ett förinställt inlägg).
 
Så, med förhoppningsvis något gott att skåla med på en sandstrand någonstans firar jag inatt in 2013 och jag ser framot ett fantastiskt år! - Gott Nytt År på er alla!
 

Foto: pressbild från ikea.se/livethemma

Kommentarer
Ana Zagreb

Vilet bra år du har haft! Hoppas att 2013 blir lika så bra eller även bättre! :)

2013-01-02 @ 13:47:15
http://coffeeandcake.blogg.s
hilda fromm

Nu har du chansen att vina ett tecknat porträtt av dig,
en vän eller kanske motsvarande!
Allt du behöver göra är att rösta på min bild NR6 här: http://johannaj.se/2012/december/finalister-fototavling.html
Sedan skriver du bara en kommentar att du är med och tävlar här: http://hildafromm.blogg.se/2012/december/vinn-ett-tecknat-portratt.html

Kram och god fortsättning på det nya året!

2013-01-02 @ 18:54:55
http://hildafromm.blogg.se
pernilla plaza interiör

Gott nytt år söta du! Hoppas Bali är mer än underbart! 2013 kan vi väl ses!

Svar: Gott Nytt till dig också Pernilla, absolut att vi ska ses iår=)
Jenny

Sofia - Sofias Inredning

Så roligt att få en liten summering av ditt härliga år! Nu ser vi fram emot ett ännu mer inspirerande 2013! :)

Svar: Yes, we do!=)
Jenny

2013-01-02 @ 20:43:48
http://sofiasinredning.blogg.se
Jennica

God Fortsättning! Hoppas att din Baliresa var riktigt härlig! Ser fram emot ännu mer fantastisk inspiration under detta året,
kram Jennica

Svar: God Fortsättning Jennica! =)
Jenny


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: