Skip to content

You are viewing the date archive for februari2012.

Pause

Nu trycker jag på PAUSE-knappen och tar semester från jobb, blogg och rutiner. I början av mars är jag tillbaka och trycker på PLAY igen. Ses då!

11 Comments

Black and white

Svart-vit söndagsinspiration! Vem har sagt att man behöver färg i sitt kök? Jag trodde att man gjorde det men efter att ha sett dessa bilder hos Vanja som skriver Stämningsfullt så får jag nog ändra mig. Jag tycker detta kök är supersnyggt, rent och enkelt i endast svart-vitt, tummen upp!


Foto: Anna KernNya Hem, via Stämningsfullt

Leave a Comment

Packning pågår, semester hägrar

Denna helgen är det mycket som ska fixas. Tvätthögen ska tvättas. Väskan ska packas. Lägenheten ska städas. Nycklarna ska lämnas till vännen E. som ska låna lägenheten. Blommor ska vattnas. Räkningar betalas. Men, vad skönt det ska bli när allt är klart.
På måndag ska jag nämligen ta semester i dryga två veckor och åka till Indien. Det är en riktig drömresa jag och min fina mamma ska åka på tillsammans. Jag har länge tänkt på Indien och när vi i mörka november såg denna kombinerade temaresa där man även kunde lägga till några extra dagar i mindre turistiga södra Goa så bokade omedelbums. Ska bli så härligt! Men nu tillbaka till verkligheten, fix, fix!


Foto: Jenny Martinsson

Leave a Comment

Behind the scenes

Igår och idag fotas det återigen för Mr Perswall och nu för den kommande kollektionen som ska lanseras i augusti. Vi är faktiskt i ett hem utanför mina hemtrakter Borås nämligen i Äspered, i ett gammalt Missionshus som en familj har totalrenoverat och fyllt med allt man som inredningsnörd kan önska sig.
Vi är ett härligt team med AD Lotta (som även skriver Solrum) och fotograf från reklambyrån och stylisten Louise med assistent från Guts to Communicate. Resultatet kommer bli grymt. Känns bra. Nej, nu ska jag ta och åka dit igen, vill inte missa en sekund på denna location!


Foto: Lotta Lindekrantz

Leave a Comment

HAY 2012

Denna vecka är det Stockholm Furniture Fair. Av vad jag sett så är danska HAY och deras produkter för 2012 min absoluta favorit (dock har jag inte sett så mycket ska tilläggas). Men visst är väl mixen av pasteller, gråa toner och trärent riktigt fint? Stolar och boxar får gärna flytta hem till Kungsladugårdsgatan 105!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
Leave a Comment