Skip to content

FORMEX: Våren 2012

Vilken fantastisk dag jag hade igår! Det blev 379 foton och många möten med härligt engagerade, kreativa och energifulla människor från både etablerade företag och nya aktörer. Tyvärr kommer jag inte kunna skriva om dem alla men det kommer den närmaste tiden vara mycket Formex här på Hemtrender, det kan jag lova! Jag kom hem vid midnatt och har sovit en sekund, känns det som iallafall, och sitter nu och tänkte skriva mitt första inlägg om mässan här och på Formexbloggen där jag även gästbloggar.
Jag vill börja min Formexrapportering med att säga att jag inte är någon Trendexpert, absolut inte. Men med intresset jag har och av alla de mötena jag får på tillfällen som dessa så är det kul att försöka läsa av trenderna. Många av dem startar på Möbelmässan i Milano och slutar i de svenska hemmen. Formex är ju egentligen en inköpsmässa för detaljhandeln och det som visas där är det vi kommer se i butik under våren. Därför tänkte jag bland annat skriva om vilka trender jag såg på Formex som alltså kommer finnas i butik våren 2012.

Men vi börjar med ett foto från pressfrukosten. Som ni ser var det fullt av press och jag som släntrade in en halvtimme efter start fick nöjt stå bredvid och titta på när de andra åt nyttigheter. Jag såg att Frida på Trendenser har fina bilder på vad som bjöds. Press- frukosten hölls i restaurangen Below the snow som var designad av Note Design Studio.


Foto: Jenny Martinsson

Meta

Be First to Comment

  1. Ser fram emot att se det!!!! Jag kom dit igår kväll och gjorde en rusch :-)
    Kramar

  2. Ja jag förstod att det var fullproppat med folk, så det var väl enda fördelen med att jag inte kom dit för då hade jag ju haft dåligt samvete över att jag inte lyckats hålla någon plats till dig, haha :)
    Det ska bli roligt och intressant att få se dina rapporter iaf! Får se om jag hinner ta mig dit i hegen ist…
    Ha en bra dag!
    Kraaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *