Skip to content

Rapport från Heimtextil 2012

Hemma igen efter några dagar i Frankfurt och Heimtextil. Vilka händelserika dagar det varit, det blev verkligen många möten och intressanta samtal. Och Mr Perswall fick väldigt mycket positiv respons, jag hörde bara lovord om den nya kollektionen Fashion som lanseras nu i dagarna.

Några ord om mässan då. Som inköpsmässa för textilier och tapeter är den säkerligen perfekt. För inredningsintresserade som söker inspiration så kan jag inte rekommendera ett besök. Då finns det många andra som ger mer, som exempelvis Salone Internazionale del Mobile i Milano. Trendutställningen var i mina ögon ingen höjdare och jag hade inte möjlighet att titta på så mycket annat men Stefan Nilsson sprang förbi vår monter och jag såg att han har gjort en grym rapport från mässan och den hittar du i Trendgruppsbloggen. Men jag visar gärna istället några foton från vår monter med tapeter från Fashion, längst ner till vänster får ni även en förhandstitt på Eco wallpapers kommande kollektion Exclusive.

Nu blir det en löprunda i solen, behöver lite frisk luft efter långa dagar i mässhallarna, wieder sehen!

Meta

Be First to Comment

  1. Www.alexandrastyle.se Www.alexandrastyle.se

    Oh tapetmässa (typ), wow. Vi ska börja välja tapeter nu till vissa rum här hemma, tex vardagsrummet, sååå svårt, finns föör mycket att välja bland, kul men svårt :)

    http://Www.alexandrastyle.se

  2. Förstår att det är skönt med frisk luft efter mässdagar. Hoppas du har en skön söndag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *