Skip to content

You are viewing the date archive for juli2012.

Liljevalchs – Hemslöjdsutställning

Jag fyller på min nya kategori Cityguider med ett Stockholmstips. Tidigare i somras gjorde jag ett besök i huvudstaden och besökte då Liljevalchs. De har nu en utställning, Hemslöjden firar 100 år som har uppmärksamats en hel del. Jag tyckte mest om utställningen med de 100.tals löven som pyssliga händer knåpat ihop till utställningen med en massa olika tekniker. Allt som kan kallas hemslöjd var representerat och alla som någonsin har stickat, virkat, vävt, sytt, broderat, snickrat bör göra ett besök. Det fanns något för alla. Utställningen pågår t.o.m. 2 september, kanske en utflykt en regnig sommardag? 
 
Foto: Jenny Martinsson
Leave a Comment

Moodboard – Relax

Mooorrrrr! Jag blir tokig på mig själv, hela dagen har jag gått och nynnat på en låt som jag egentligen inte alls tycker om men som verkligen satt sig på hjärnan. Semester med Arvingarna. Ni vet – ”Seeeeemmmester – lata dager i sooolen..”. Ja, det är väl hjärnan kanske som säger att nu är det dags. För det är det, dags för lata dagar (förhoppningsvis i solen) för nu börjar jag min semester… Seeemmester..Lata dagar Nanaaaannaaana…
 
Foto: 1, Bodieandfou ,2, Hidenite 3, Lily
Leave a Comment

Sista måndagen

Mitt jobb på Mr P. är både lärorikt, kul, utmanande och det händer ständigt nya saker. Men. Semester är ju aldrig fel! Nedräkningen har börjat, sista arbetsveckan innan semestern startar, NU!
 
Leave a Comment

Min helg igenom Instagrams filter

Kom hem för en liten stund sedan efter en riktigt fin och härlig helg med vännerna i sommarstaden Varberg. Helgen har utnyttats till max med powerwalk längs med Varbergs strandpromenad, Ceasarsallad lunch på Stadshotellet med en gammal vän som vi inte träffat på 10 år (oj, nu känner jag mig gammal!). Vi har legat på klipporna, strosat på stadens gator och ätit glass vid Fästningen. Lovely. Nu blir det en kopp te i soffan och sedan hopp i säng. 
 
Foto: Jenny Martinsson via Instragram
Leave a Comment