Skip to content

You are viewing the date archive for mars2012.

Fredagsinspiration – Helg

Kort arbetsdag, en mils löpning och nu helg. Faboulus. Ikväll har jag några vänner på besök och vi ska titta på mina kort ifrån resan (klädkod aladinbyxor och bindi). Alltid lika mysigt att träffa dem. Helgen kommer dock vara lugn och bestå av härliga sovmornar, träning och plugg. Och så tänkte jag ta en runda på stan och titta på nya Acnejeans (känns inte Acnes logo- färg som vårens mest perfekta?) och även se om jag kan hitta Svenskt Tenns Ekollonvas som är så grymt söt. Ha en fortsatt fin fredag!


Foto: 1 & 3, Riazzoli, 2, Svenkttenn.se, 4, acne.se

Leave a Comment

Ett hem fyllt av designklassikers

Idag var Frida på Trendenser.se på besök på jobbet och pratade Trender och Sociala Medier. En av bloggarna som Frida nämnde är Petra som står bakom välbesökta House of Philia. Då och då hos Petra kan man se små skymtar av hennes föräldrahem, vars inredning är to die for och som just Frida idag publicerar foton på
Jag passar på att låna dem och visa här på Hemtrender för dessa foton tål att tittas på, många gånger. Finn fem fel eller hundra rätt? Jag ser så många designklassikers så jag kan knappt räkna dem alla. Jag erkänner, jag är smått avundsjuk på deras inredningsbudget! 


Foto: lånade av HouseofPhilia.blogspot.com, via Trendenser.se

Leave a Comment

Pinterest kärlek

Har ni precis som jag fallit pladask för Pinterest? Det är ju tokroligt. Man kan ju inte få nog. Idag på jobbet har jag sökt bilder till en moodboard som ska presenteras imorgon men denna bilden var jag bara tvungen att spara. Till mig själv och Hemtrender. Den är ju bedårande. Fantastiskt fin konstvägg. Underbar stol och lagom nött matta. Den passade inte in i dagens arbete, men här passar den superb. Vill ni se mer av jag har pinnat det senaste så finns jag på pinterest.com/hemtrender – ha en fin tisdagskväll!


Foto: fri.dk, ledsen, har glömt hos vem jag hittade den :/

Leave a Comment

Fredagsinspiration -framtid

Härliga fredag! Solen skiner och allt är på topp. Dock hos mig just nu så är det många funderingar om framtiden på, ja -de flesta plan känns det som. Kanske (eller troligast) bara jag som krånglar till det men ibland så måste man tänka till och planera sin framtid, eller? Idag tänker jag dock framtid i kortare persepektiv, jag ser gärna att kommande lägenhet har plats för ett kontor, för två. Jag vill ha ett svepande överkast i färg och jag klä mig i vitt och beige somaren 2012. Ha en fortsatt fin fredag!  


Foto; 1,Tumblr 2, omgjort citat,3, rumid.dk 4, urbanoutfiters.com

Leave a Comment