Skip to content

Bloggforum 2012 – vilken succé!

Idag har det inte bara surrats i de sociala medierna om Bloggforum 2012, utan även i de traditionella som dagens GP och Västnytt – och vi ser bara lysande recensioner. Vilken succé! Jag kan bara ge två (har bara två..) tummar upp för inspirerande och lärorika dagar.  

Idag har bloggarna varit uppdelade i Matbloggare, Modebloggare och Inredningsbloggare och var grupp har fått info och nyheter inom sitt område. Igår hölls föreläsningar om Bloggarnas värde, om kvinnligt företagande, entrepenörskap och om att våga ta steget. Vi lyssnade bland annat på Elin Nyström från Stylein som berättade om sina två år i New York och hur hon har tagit sig dit hon är idag. Underbara Karin Adelsköld var en fantastisk konferencier som bjöd på sig själv totalt. Isabella Löwengrip, Blondinbella berättade om hur hon har byggt upp sitt varumärke och om hennes tuffa tid som mobbad (hon började med att fota publiken). Malin Hultqvist, VD på RUM21.se berättade om hur hon har gjort karriär och att hon lever efter ledorden ”Act as isf success is guaranted”. Trion Frida Ramstedt, Trendenser, Clara Lidström, UnderbaraClara och forskaren Annakarin Nyberg berättade om hur man kan utveckla och göra business av sin blogg. Ja, ni förstår. Det har varit fullspäckade dagar.

Jag är mycket inspirerad av att Bloggosfären är så peppande och stöttande. Vi ser inte oss som konkurrenter utan som kollegor och forum som detta är perfekt för att byta, bolla och sprida idéer och jag är tacksam att så många vill dela med sig av sina erfarenheter.

Jag tar med mig otroligt mycket av det som sades igår av de framgångrika kvinnorna men också mycket från samtalet på den goda tre-rättersmiddagen på Clarion Hotel Post igår. Jag satt till bords med de fina bloggkollegorna, RoombySofie, Kakform, CalinasUnderbaraClara och Linneas Skafferi och forskaren Annakarin Nyberg.
Kul att träffa er och alla andra ”i köttet”!;)

och STORT TACK till Frida, Trendenser.se och Milk som gjorde denna Bloggträff till verklighet!


Foto: Jenny Martinsson + nedersta, lånad från Calinas

Meta

Be First to Comment

 1. SÅ kul att ses som vanligt! :) Det var riktigt kul i Götet. Hör av mig nästa gång jag är där kanske vi kan ta en lunch.

  Kram SOfie

 2. Carolina tredje gången gillt Carolina tredje gången gillt

  Det är ju bra att jag tittar på din fotobyline.
  Jösses.
  I got it.
  Hörs!
  /C

 3. Hallå! Jag vill ju länka till dig med – och nu gör jag det – men jag behöver ditt efternamn – that's my kind of thing in the länk-lista! Hit me!

 4. Heeej! The photo was destroyed in five seconds after your comment! Haha! Ja, snart får vi anordna en kött-fest till! Hoppas mötet gick bra! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *