Skip to content

You are viewing the date archive for november2012.

Tips på Adventsbelysning

På söndag är det första Advent så nu är det hög tid att damma av lådan märkt JUL och plocka fram adventsbelysningen. För er som vill investera i nytt kommer här triss i  tips på adventsbelysning som känns som blivande klassikers – Pendeln Fling från Bsweden, Lightbow och Joy, båda från Design House Stockholm. Trevlig första Advent!

Leave a Comment

4 våder tapet

Har varit en kortare ofrivillig bloggpaus med strulande bredband men här kommer lite bilder från tapetseringen i helgen. Det blev som sagt en Pyhtagoras sats av Sven Markelius och jag tycker det blev grymt fint. Fyra våder, en fondvägg och mitt kök fick ett helt nytt och mycket roligare look. Kommer visa fler foton när jag fått möblerna helt på plats men såhär såg det ut när jag tapetserade – kul att få arbeta med händerna!

Leave a Comment

Idag ska det tapetseras!

I eftermiddag ska jag tapetsera! Ska bli riktigt kul, var himla länge sedan jag kladda med tapetlim och gjorde mönsterpass. Jag har valt en blå Pythagoras tapet av Sven Markelius, en klassiker som nu går i nyproduktion i kollektionen Wallpapers by Scandinavian Designers. Tapeten kommer få pryda en vägg i mitt kök, så, nu är det dags att dra på sig målarbyxorna – Trevlig fredag!
 
Leave a Comment

DIY: Adventskalender

Nu är det inte långt kvar till 1 december! Här kommer ett mysigt och enkelt DIY-tips på en Adventskalender, små boxar som kan gömma en chokladbit eller något fint, perfekt till barnen, bäste vännen eller kanske kärleken?

Idén kommer från Micaela på HeyLook och där hittar du också mallar till boxarna som du enkelt skriver ut och sedan viker ihop. 

 
Foto: lånade från HeyLook.Fi
Leave a Comment

Hemma hos stylisten Susanna Vento

Ett scandinaviskt hem i vitt med svarta detaljer och pastellkarameller hittar vi hos finska stylisten Susanna Vento. Ljust och fräsht sannerligen och den där pläden på sängen och matbordet i köket hade gärna fått tillhöra mig..
Vill du se fler bilder, de på barnens rum bland annat så hittar du dem alla hos Bolig Magasinet.
 

Foto: Morten Holtum, länkkärlek och tipstack till From Scandinavia with love 
Leave a Comment