Skip to content

You are viewing the date archive for oktober2012.

I samarbete med – Zalando.se

Fick möjlighet att testa nya webbshopen Zalando.se och beställde hem krispigt vita påslakan från Esprit. Kvalitén är perfekt men ”TiHi” vad gigantisk kudden var. Hmm. Får göra något åt den!

Men är förövrigt nöjd med köpet, det var snabb leverans, fria returer och webbshopen har ett stort sortiment av många inredningsvarumärken.

 

Foto: lånad från Zalando.se
Leave a Comment

Läsarfråga – glaskupa?

Fick ett mail från Lina som undrade var man kan få tag på fina glaskupor som man ser lite överallt just nu. Jag har kikat runt lite i vår digitala värld och det verkar inte finnas jättemånga alternativ på varumärken men danska House Doctor har definitivt det största sortimentet vad jag kan se och många fina. De ligger runt 500-lappen och alla återförsäljare finns på deras hemsida, och yes Lina, de finns även att köpa i Göteborg!
 
Foto: lånad av Anna-Malin på HeltEnkelt
Leave a Comment

4 Guldklimpar

Hoppas ni har haft en lika fin och solig höstsöndag som jag:)
Tänkte här i eftermiddag rada upp fyra favoriter som gärna får flytta hem till mig, anytime, alla med den guldskimmrande kulören som gemensamma nämnare. Mina fyra favoriter just nu är Tom Dixons ljuslyktor EtchMichael Kors fina klocka, Marc Jacobs halsband Wishbone och klassikern Vänskapsknuten från Svenskt Tenn. I veckan tänkte jag slå till på en av dessa guldklimpar, shoppinglycka är väl ändå lite underskattat, ser redan framemot inköpet.. Trevlig kväll! 
 
Leave a Comment

Modebloggare & FashionDAYS i Borås

Idag startar årets upplaga av FashionDAYS här i textilstaden Borås. Det är ett arrangemang med massor av aktiviteter som Modevisningar, Trendseminarium, Mingel m.m. Så som ni förstår pågår modefeber här i sveriges Seattle just nu och därför tänkte jag göra ett litet avvik från min bloggnisch och idag tipsa om några grymma bloggkollegor med Modetema. Hursom, här kommer lite länkkärlek och beundran till några tjejer som sprider modefeber på min laptopskärm.
 
Få kan ha missat Angelica som de senste månaderna vunnit istortsett alla Bloggpriser man kan lyckas kamma hem. Men jag förstår varför, hon är stylisten som publicerar snygga outfits i varierande miljöer var dag och gör det med bravur!
 
En tjej som jag följt i många år är Alexandra, hon vågar mycket i modeväg, tipsar om bra budgetfynd och modenyheter och visar fina outfits dagligen.
Ett plus till att hon även köpt hus och nu visar nu en del inredning, kul!
 
Frida är riktigt inspirerande och hon känns väldigt down-to-earth. Äkta och ärlig. Jag har också följt henne länge och hennes frisyrtips och outfits som ofta sticker ut på ett eller annat vis är smått (läs väldigt) beroendeframkallande.
Leave a Comment

Veckans Nyhet: New York Memories

Veckans stora nyhet är (såklart!) att Mr Perswall lanserar kollektionen New York Memories. Detta är den första helt webb-baserade kollektionen som lanseras och det är foton från allas vår favoritstad exklusivt fotade för Mr Perswall av fotograf Tobias Guldstrand. Kollektionen lanseras idag på MrPerswall.se och jag ser framemot en extra kul dag på jobbet när vi nu får Er responsen av kollektionen. Min vän och kollega Linda som är Designchef på Mr Perswall har tillsammans med Tobias kommit med tio grymt fina New York motiv. Här är mina tre favoriter!

För mer inspiration – se filmen om New York Memories eller se hela kollektionen på MrPerswall.se.

Leave a Comment

Sänggavel – in the making

Ett litet projekt jag pysslar med just nu är att göra en sänggavel och en sängkappa till min säng. Efter en del måttande så har jag nu köpt ett ljusgrått möbeltyg som jag tror blir perfekt. De var även så snälla i butiken att de klädde in knappar i samma tyg åt mig. Detta kommer verkligen bli en sänggavel med stämpeln – made i sweden.
 
Nästa steg blir till att anlita kära mamma till att sy sängkappan och att köpa en spånskiva som ska borras hål i och någon form av skummadrass. Fortsättning följer! Trevlig söndag!

Foto: Jenny Martinsson
Leave a Comment

5 Hallfavoriter

Jag antar STILinspirations utmaning och kommer här med ett collage med fem saker som jag gärna skulle äga. Precis nu. Här kommer mina fem favoriter till – hallen:
Tom Dixons nya pendel Etch Shade. Lovisa Burfitts limiterade print Lilla Mademoiselle som just nu finns hos RUM21. HAY´s hängare The dotsHAY´s stol About a chair och Björk mattan. Budgeten för prylarna tillsammans är smått out of range för min del men visst får man drömma?
 
Vill du också anta bloggutmaningen? Läs mer hos STILinspiration.
 
Leave a Comment

Veckans Nyhet: Lovely Life

Veckans största nyhet, iallafall i den digitala inredningsvärlden är den nya webbportalen Lovely Life. En samlingsajt för 11 livstilsbloggare med DIY-tips, Hemma Hos reportage, CityGuider och mycket mer. Bakom sidan står Johanna, Tant Johanna och Amelia, Beautiful Living och jag tycker de gjort ett grymt jobb och vill bara se mer. Lovely Life läggs till som en favorit -omedelbums!
 
Leave a Comment

Moodboard – in the making

Sitter i eftermiddag och klipper ut från min gigantiska samling inredningstidningar och drömmer mig bort till nästa lya. Visst, de digitala moodboardsen på Pinterest är fantastiska men just idag vill jag bläddra i tidningar och klippa ut mina favoritlösningar och spara dem i min mapp med Phytagorasprint (från jobbet). To-do listan bara växer och växer!
 
 
Foto: Jenny Martinsson
14 Comments