Skip to content

You are viewing the date archive for oktober2012.

I samarbete med – Zalando.se

Fick möjlighet att testa nya webbshopen Zalando.se och beställde hem krispigt vita påslakan från Esprit. Kvalitén är perfekt men ”TiHi” vad gigantisk kudden var. Hmm. Får göra något åt den!

Men är förövrigt nöjd med köpet, det var snabb leverans, fria returer och webbshopen har ett stort sortiment av många inredningsvarumärken.

 

Foto: lånad från Zalando.se
Leave a Comment

Läsarfråga – glaskupa?

Fick ett mail från Lina som undrade var man kan få tag på fina glaskupor som man ser lite överallt just nu. Jag har kikat runt lite i vår digitala värld och det verkar inte finnas jättemånga alternativ på varumärken men danska House Doctor har definitivt det största sortimentet vad jag kan se och många fina. De ligger runt 500-lappen och alla återförsäljare finns på deras hemsida, och yes Lina, de finns även att köpa i Göteborg!
 
Foto: lånad av Anna-Malin på HeltEnkelt
Leave a Comment

4 Guldklimpar

Hoppas ni har haft en lika fin och solig höstsöndag som jag:)
Tänkte här i eftermiddag rada upp fyra favoriter som gärna får flytta hem till mig, anytime, alla med den guldskimmrande kulören som gemensamma nämnare. Mina fyra favoriter just nu är Tom Dixons ljuslyktor EtchMichael Kors fina klocka, Marc Jacobs halsband Wishbone och klassikern Vänskapsknuten från Svenskt Tenn. I veckan tänkte jag slå till på en av dessa guldklimpar, shoppinglycka är väl ändå lite underskattat, ser redan framemot inköpet.. Trevlig kväll! 
 
Leave a Comment

Modebloggare & FashionDAYS i Borås

Idag startar årets upplaga av FashionDAYS här i textilstaden Borås. Det är ett arrangemang med massor av aktiviteter som Modevisningar, Trendseminarium, Mingel m.m. Så som ni förstår pågår modefeber här i sveriges Seattle just nu och därför tänkte jag göra ett litet avvik från min bloggnisch och idag tipsa om några grymma bloggkollegor med Modetema. Hursom, här kommer lite länkkärlek och beundran till några tjejer som sprider modefeber på min laptopskärm.
 
Få kan ha missat Angelica som de senste månaderna vunnit istortsett alla Bloggpriser man kan lyckas kamma hem. Men jag förstår varför, hon är stylisten som publicerar snygga outfits i varierande miljöer var dag och gör det med bravur!
 
En tjej som jag följt i många år är Alexandra, hon vågar mycket i modeväg, tipsar om bra budgetfynd och modenyheter och visar fina outfits dagligen.
Ett plus till att hon även köpt hus och nu visar nu en del inredning, kul!
 
Frida är riktigt inspirerande och hon känns väldigt down-to-earth. Äkta och ärlig. Jag har också följt henne länge och hennes frisyrtips och outfits som ofta sticker ut på ett eller annat vis är smått (läs väldigt) beroendeframkallande.
Leave a Comment