Skip to content

You are viewing the date archive for september2012.

Instaweek

Några pics från min senaste Instagram vecka! Jag fann THE one tekannan hos Granit men tyvärr var den size mini så blev inget köp. Jag har istället (äntligen!) fått min leverans av kuddar från HM. Kudden med hunden med knut kommer blir en klar favorit. I lördags gjordes ett besök på COS som öppnade i Göteborg, butiken ligger i den gamla biografen så gör du ett besök – glöm inte att spana in taket med dess vackra målningar.
Nu film-mys, imorgon en ny vecka och ny månad.
 
Leave a Comment

Pastellkarameller

Dessa foton av Line Klein får mig att vilja slänga ut mina färgglada kuddar och istället köpa pastell- karameller. Stylingen i lila och rosa toner med inredning från bland annat HAY och Ferm Living känns som septembers finaste och mest publicerade. Och jag ser att på kabeltrumman som agerar vardagsrumsbord står det en vacker tekanna, kan det vara THE one tro?

Leave a Comment

Veckans Nyhet: Missoni ♥ Lindex

Klockan 8.00 idag lanserades Missoni och Lindex sammarbete. Jag kan tänka mig att webbsidan går på högvarv just nu efter deras 70 olika artiklar med de säregna Missoniränderna. Missoni är en klassisk favorit i inredningen och jag brukar passa på att gå och klämma och känna på deras vackra textilier på Milanomässan.

På min lunch idag tänkte jag klicka mig in på Lindex.se och se om jag kan få tag på necessären och något av armbanden. Klänningen till höger skulle jag även gärna ha i min garderob. Och det bästa av allt är att 10% av all försäljning går till Bröstcancerforskning.

 
 Foto: pressbilder från Lindex.se
Leave a Comment

Floriststylist

Lekte lite floriststylist i eftermiddag. Än finns det blommor att plocka in så passa på nu innan frosten kommer. Plywoodskivan fann jag hemma hos föräldrarna, den har lite lagom färgstänk och känns lite lagom sliten. Idén med blommorna kommer av denna fina bilden.
 

Foto: Jenny Martinsson
53 Comments

Sundaymood

Ett söndagsmoodboard med fina tavelväggar som är inspirationen till mitt lilla höstprojekt, har fått så många bra tips så jag vet knappt hur jag ska kunna välja bland alla fina prints!
Jag väntar även otåligt på min kuddbeställning som gjordes på H&M för några veckor sedan – var är dem?
På dagens To-Do list står en genomgång av min garderob, dags att plocka fram varmare höstkoftor och lägga undan somrigare plagg. Hösten är ett faktum.
 
Foto: bilder via min Pinterest
Leave a Comment