Veckans Nyhet: A2 Collect 2012

Alla intryck, produktnyheter och nya kontakter efter dagarna i Stockholm snurrar fortfarande runt i huvudet. Idag har vi även haft finbesök på jobbet av kreativa Isabelle McAllister som bland mycket annat driver bloggen Dos Family. Det är så kul att få möjlighet att träffa så många kreativa och duktiga personer och prata bloggande, inredning och skapande!

Innan jag kopplar ur mig och tar helg så tänkte jag visa en sak som mitt inredningshjärta slog lite extra mycket för uppe i Stockholm. Den otroligt fina byrån Collect 2012  från A2 med fiskfjäll i läder från Tärnsjö av Sara Larsson. Byrån är en Limited Edition och finns i 81 utgåvor alla med en signerad och numrerad bricka. Varför de finns i just 81 stycken? Sara är född 1981. Jag bytte några ord med dem bakom varumärket A2 som har sin produktion i Jönköping och de har mycket på G och många nyheter, du hittar fler av dem på deras hemsida a2designers.se. Trevlig helg!

 


Foto: pressbild från A2

0 tankar om “Veckans Nyhet: A2 Collect 2012

  1. Jennica says:

    Vad fint och annorlunda! Det är så kul när någon gör något lite annorlunda eftersom det lätt blir så mycket som är lika. Och ganska mainstream. Av naturliga skäl. Men det här var väldigt fint och sådär lagom annorlunda! 🙂

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *