Skip to content

Vykort från Indonesien – Bali

Vill såklart gärna visa er några vykort från resan i Indonesien!
Vi landade i Denpasar på Bali och åkte först norrut till den lilla orten Lovina. En morgon ställde klockan i ottan och åkte ut för att se delfiner. Och det gjorde vi, i massor. Fin upplevelse.  
 
Vi hyrde en bil med chaufför som körde oss i bergen och bland Balis karakteristiska risterasser och åkte till vattenfall och varma källor. Vi provade också frukten Durian som är en riktig godbit för lokalbefolkningen men som är känd för sin hemska lukt och ja, det kan vi bara bekräfta. Frågar chauffören om han får ta med sig frukten i bilen så är rekommendationen att svara nej;)
 
Vi åkte sedan till södra Bali, till Kuta där vi firade nyår på den milslånga stranden med 100 000-tals balaneser som samlades för att fira in nyår och se alla fyrverkerier. Mäktigt med så otroligt mycket människor, det var nästan svårt att få sittplats på stranden. Men vi fann en plats och korkade upp en flaska champagne och jag fick skåla in det nya året med två av världens finaste vänner! 
 
Kuta är välkänt för sina surfinbjudande vågor så när vädret tilllät så hyrde vi en bräda och försökte oss på vågorna. Och ja, ni ser själva, jag är inte direkt någon graciös proffsurfare (ännu!;)) men jag kan stå OCH jag kan svänga, typ.. men jisses, vad fantastiskt kul det är – måste testas!
Foto: privat

Meta

Be First to Comment

 1. Fina bilder! Frukten såg väldigt exotisk ut. Man kanske inte vill smaka om den luktar äckligt :)

 2. Jennyyyyy!!!

  Har ni kommit hem nu?!?!? :-)

  Vilka fantastiska bilder, det låter som att ni hade en toppenresa! Vi får höras på luren och prata om det!

  Nu har jag startat min prins-blogg om mina grabbar här hemma! Kika gärna in om du vill :-)

  Kram blomman!

 3. Åh du verkar ha haft det fantastiskt! Kommer du på Formex i år? Jag åker upp redan imorgon för att gå på Stefans föreläsning och beta av lite möten. Vore kul att ses om du är i stan.

 4. Tack snälla för tipset om Formex :) det ska jag absolut göra ! Tusen tusen tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *