Kategorier
Inspiration - Sovrum

Sveagatan 23

Ikväll har jag uppdaterat mig lite bland de senaste mäklarobjekten och av allt som låg ute var det denna som jag fastnade mest för. En lägenhet på 56m2 på Sveagatan i Göteborg via Stadshem. Jag vet inte om det är stylisten eller om det är ägarnas inredning men häng med på en tur så ser vi vad som inspirerade mig..
 
Vi börjar i hallen och jepp, föga förvånande så är det vitt, vitt vitt. Men spana in tavlorna med guldramar: fulsnygga. Och i spegeln skymtar ett vitt skåp som påminner om en A2 version och jag har det på tungan varifrån det här men kommer inte på, gör du?
 
Tittar vi åt ena hållet i vardagsrummet hänger fyra svartvita fotografier på väggen. Snyggt. Den röda läderstolen och den gröna golvlampan matchar varandra perfekt. Slagbordet i 50-tals stil (teak?) är också snyggt som tusan.
 
Tittar vi åt andra hållet ser vi en vägg med två stringhyllor bredvid varandra fyllda med ögongodis (vill också ha en hel vägg klädd i string). Längre in skymtar en till stringhylla som bas för skrivbordshörnan. 
 
Som är i sovrummet tillsammans med sängen klädd med lavendelgrått överkast och sängbord som jag skulle betala mycket för. Tycker om det mörka trägolvet också. 
 
Ja, det var min lilla rundtur av detta objekt, vill ni se fler bilder så hittar ni dem här
Foto: Stadshem

14 svar på ”Sveagatan 23”

Sängborden kan köpas billigt på Blocket/Tradera och kallas telefonhyllor finns från 50-200kr/styck och är väldigt praktiska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *