Kategorier
Tävlingar & samarbeten

Tävla med ConfidentLiving.se

Dags för höstens (sensommarens!) första tävling här på Hemtrender. Denna gång är tävlingen ett samarbete med nätbutiken ConfidentLiving.se. Priset är snygga Work Lamp från Design House Stockholm i silver, värde 1490kr och det enda du behöver göra för en chans att vinna är att svara på en fråga: Vilken produkt är din favorit i Confident Livings sortiment? Motivera kort.
 
Svara i kommentarsfältet eller maila ditt svar till hemtrender@gmail.com. Du har till 31 augusti på dig. Lycka till!
 
P.s. under tävlingsperioden har alla som som skriver in rabattkod ”hemtrender” 10% rabatt på hela sortimentet hos Confident Living!
 
Update – vinnaren är Emma Johansson från Göteborg, stort grattis!

Vinnarna utses av ConfidentLiving.se och beslutet kan inte överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinster skickas endast inom Sverige.

0 svar på ”Tävla med ConfidentLiving.se”

Attans att jag missade sista tävlingsdagen. Jag chansar idag för lampan är så snygg!

Min favorit är klockan i mässing från house doctor. Supersnygg, stilren och en riktig prydnad på väggen. Som sagt, jag chansar…

"O table soffbord – green indigo marmor" är favoriten hos confident living, så jäkla snygg till lampan man kan vinna 😉

Jag är förälskad.

Förälskad i en sak, som väl faller in i min smak.

Jag har fallit för dess form och karaktär, ja nu är jag riktigt kär.

Inte får jag nog någon kärlek i retur, men för det är jag inte sur.

Jag känner bara desto mer, för dess stil och klassiska manér.

Den gör mig knäsvag och får mig att le, den vackra stolen Thonet.

Ett starkt habegär finns i mitt hjärta, att vinna en Work Lamp skulle dämpa min smärta.

Tack för en kul tävling! 🙂

Skåpet Asian style kabinett! Skulle kunna sortera in mycket av tjejens prylar (för många) där, så vi kunde få mer plats och chans till dans!

Min absoluta favorit på hemsidan är fåtöljen "conica F-205" från skandiform som hade passat så himla bra i vårt nya vardagsrum!

Glömde motivera mitt val "Oslo Wood". Så här kommer den: Dess vackra tidlösa design gör detta till mer än bara en lampa, det blir en inredningsdetalj som drar allas ögon åt sig!

Åh, finns ju så mycket fint hos confidentliving.se, men måste jag välja en så får det bli "Oslo Wood- svart golvlampa".

Hoppas på att denna fina "Work lamp" ska få lysa upp höstmörkret här hemma hos mig. 💡✊✊

Åh denna fina lampan tävlingen handlar om, är definitivt min favorit :). Har trånat efter denna länge, men aldrig haft råd att köpa den tyvärr 🙁 håller nu tummar och tår 🙂

Jag drömmer just nu om ett vackert vitrinskåp att kunna förvara och visa upp hemmets finaste saker i och ett av favvo-skåpen är Cabinett från House Doctor. Ett skåp som är sådär lagom stort och har en vacker industriell känsla. Skulle bli pricken över i:et i vårt vardagsrum.

Vi har precis flyttat ihop och försöker nu skaffa oss ett gemensamt hem som vi båda trivs i! 🙂

Därför håller vi på att spara ihop till en Megaphone Iphone högtalare från en&is, samt en Work Lamp från Design House Stockholm så som ni förstår så är Megaphone vår favorit produkt hos Confident Living och det skulle gå ännu snabbare att spara ihop till den och vi vunnit Work Lamp som vi också sparar till. Så vi hoppas på lite tur mot gemensamma våra delmål! 🙂

Välkommen tillbaka efter semestern och kul med tävling! Min favorit är helt klart Define barstol! Så snygg och enkel i sin design! Passar perfekt vid köksön eller till den tomma platsen i hörnet!

Favoriten är ju helt klart Work Lamp från Design House Stockholm!!

Har länge velat ha den till mitt lilla mini kryp in. Skulle passa som handen i handsken till mina fina industriförnster!! Så jag håller i tummen hårt!! 🙂

Min favorit är ljusstaken med 4 ljus (slät botten) i mässing från Gusum. Skulle va perfekt inför advent i vårt hem 👌

Trodde aldrig jag skulle välja en "julsak" bland alla fina saker!! Men det blev Fling pendel vit. Snygg, vit och kommer att hålla i en evighet. Jag håller tummarna för vinsten!

Jag vill gärna ha det som tävlingen erbjuder!!

Nämligen Work Lamp!! Tycker verkligen att den har en klockren och tidlös design som skulle passa perfekt här hemma hos oss!! Knyter min tumme!! 😉

Min favorit är faktiskt just denna lampan. Jag har länge suktat efter den..den är ljuvlig att placera både i fönsterkarmen som att hänga över soffbordet.

Jag blev helt "betuttad" i 3 pack – Consilium!

Älskar att plocka in gräs, udda blommor, och

små kvistar, det blir fantastiskt fint att

sätta i små vaser, och dessutom kan man hela

tiden ändra efter tycke och smak, toppen!

Ha det så gott/ Marie

Nu märks det att hösten har kommit när alla tävlingar kommer igång och det tycker iaf jag är jättekul! 🙂

Jag gillar faktiskt work lamp från design house stockholm allra mest då jag länge sukktat efter denna…!! Den har t.o.m redan en utseed plats i hemmet så jag hade verkligen uppskattat och lovat att ta hand om den!;)

Åh, är gärna med och tävlar om denna snygga lampa som jag spanat på länge! Efter att ha tittat i webshopen och på instagram så är min personliga favorit GUBI’s spegel Adnet Circulaire. Så enkel men snygg!

Hej!

Den här stegen är nog min favorit:

http://confidentliving.se/produkt/step-step-ladder

Den är snygg men även väldigt användbar. Sånt gillar jag 🙂

Den funkar bra i sovrummet istället för en vanlig herrbetjänt. Den funkar i badrummet att ha handdukar på. Den funkar också i barn rummet. Så design med funktion helt enkelt!

Ha en härlig helg!

Mvh

Malin Svensk Björck

Butterfly chair – Brun.

En underbart vacker klassiker som man inte tröttnar på i första taget och som sannolikt kommer gå i arv i familjen.

Min favorit är Wallpocket väggficka då den inte bara är praktisk att förvara små favoritsaker, ett magasin eller några bra recept i, utan också för att materialen i linne och läder både had kommunicerat med de gamla detaljerna i vår sekelskiftslägenhet men också hade brutit av mot det sterila vita väggarna.

Trevligt med tävling!

Min favorit är postern "goldfish" av Anna Grape, helt enkelt för att den är så vansinnigt fin i sina gul-bruna höstfärger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *