Skip to content

Hemma hos Annie Lindgren

Sedan jag flyttade till STHLM så har jag fått möjlighet att träffa och lära känna Annie Lindgren lite mer. Hon är himla mysig som person och jobbar bland annat som frilansande stylist och driver bloggen och webshopen All is Pretty
För några veckor sedan var hennes hem med i PLAZA Interiör och det ser ut lite som jag tänkt mig att det skulle hos henne. Basen är vit-grå-svart och man ser hennes modegen spegla av sig i detaljerna. Väldigt fint!
 
Gillar extra mycket blandningen av svart och vitt till skrivbordet. Svarta ben och vit bordskiva. Det var riktigt snyggt. 
 
Enkel men snygg sängbordslösning. 
 
Svart och vitt även i vardagsrummet men ändå så himla varmt och välkomnande. Ser även att hon precis som jag samlar på sig tidningar.. tack Annie för att vi fick kika in i ditt fina hem!

Meta

Be First to Comment

  1. Soffbordet! Vart kommer det ifrån? Fint!

    • Vet tyvärr inte, du kanske kan kontakta Annie Lindgren som bor i lägenheten och höra med henne?:)Ha en fin helg!

  2. Men åh tack söta du! Det har varit trevligt att lära känna dig lite också :) hoppas på flera gånger, kram och trevlig helg!

  3. Annie är en av mina största inspirationskällor! Fantastiskt fint hem. Hon har verkligen känsla för inredning och stil! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *