Skip to content

Inspirerande lägenhet på Nordhemsgatan 20

Ikväll tycker jag att vi insuper lite inredningsinspiration från dessa 60 m2 på Nordshemsgatan 20 i Göteborg. Lägenheten är precis såld vid Entrance Mäkleri men vad gör väl det. Du och jag kan ändå spana inspiration och kanske få ett tips eller två på köpet. Vi tar oss en rundtur!
 
Kakelugnen går ju dock inte att inte nämna. Den är nog på riktigt den finaste kakelugnen jag sett. Precis en sådan vill jag också ha. En dag. 
 
En gammal våg var en lite annorlunda pryl i vardagsrummet men jag gillar stylingen så även den går hem hos mig. 
 
Sen går vi in i köket där ett vackert svart skåp med glasdel i mitten. Jag gissar på att man kan hitta liknande på loppis och måla om man vill ha en egen. Här känns den som en riktig statement möbel!
 
Åt andra hållet har vi köksdelen i rostfritt stål, gråa väggar och noll överskåp. Istället finns en hylla med finförvaring. Att riva ut överskåpen är verkligen en inredningstrend. 
 
I badrummet såg jag ett supertips också. En (vad jag gissar på) drivveds-planka agerar hylla för för fotfil och tvål. Riktigt snyggt. 
Foto: Anders Bergstedt för Entrance Mäkleri
 
An inspiring 2 room apartment in Gothenburg that recently has been sold. I adore the fire place and the idea with a old piece of wood as a shelf in the bath tub. I feel inspired!

Meta

Be First to Comment

  1. oh så fin lägenhet.

    Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *