Veckans top of mind

Ibland diskuterar och funderar jag om ”viktigheten” i mina inlägg och mitt deltidsjobb som frilansande stylist/ass och inredningsbloggare. Och nej, det är ingen som står och faller med mitt jobb men jag vill mig ändå tro att det är viktigt, kanske t.o.m. nödvändigt. Att oavsett vad som händer i livet så kan man få komma bort ifrån det ibland tråkiga och ibland jobbiga och istället läsa om, inspireras av och kanske drömmas sig bort lite hos det där oviktiga i livet. Precis så känner jag själv extra mycket just nu så börjar veckan med en lista med några ytliga top of minds men ändå ack så nödvändiga, iallafall för mig som fått sätta ihop listan.

1, just nu drömmer jag om en plats för stilleben och småstylingar. IKEA-skåpet Ivar skulle vara fin bas, Stylizimio har satt ihop en lista med olika versioner och idag skulle jag vilja ha en sådanahär blåmålad.ht-22, högst på listan ställen-att-äta-middag på ligger nu Råkultur och Esperanto efter förra veckans jobb där. Igenom mitt deltidsarbete hos Trendgruppen PR projektledde jag en middag för Iittala med 20 journalister och influencers i tisdags. Stylist Tina Hellberg dukade och stylade och temat för middagen var Iittalas Teema i två nya färger och de fyra nya delarna Tiimi med en asiatisk känsla. Det var väldigt kul att jobba med Tina och resultatet blev riktigt fint tycker jag!611a0966611a0938-copy3, på vintern brukar jag ha rött på tassarna och märket Kure Bazaar har jag hört mycket gott om från flera håll. Det ska vara giftfritt och hålla länge. Så nu är en beställning på G och jag tror att Cherie kan bli min nya vinterfavorit.
kbnp300102_1
4, i fredags var jag och Lo på fotografiska och kikade bland annat på Helene Schmitz verk i kollektionen Transitions. Jag är uppvuxen ”i skogen” och dessa foton på skog som härjats av skogsbrand etsade sig fast hos mig och gjorde mest avtryck. Tyvärr fanns dem inte i shopen dock!
winter-pines-leftMy top of mind list this week is about a place in the living room for storage and a place for everyday stylings. A dinner at Råkultur or Esperanto would be lovely after a day of styling work there last week. Kure Bazzar´s Cherie is very possible to be my new winter favourite and last week I also made a visit to Fotografiska to admire Helene Schmitz collection Transitions. 

3 tankar om “Veckans top of mind

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *