Kategorier
Inspiration - Kök

Övre Djupedalsgatan 5

Vissa lägenheter till försäljning har snyggare styling än andra. Denna på Övre Djupedalsgatan 5 i Göteborg har ta mig tusan både snygg bas (sekelskiftefastighet med genomgående gråmålade väggar, trägolv och vackra innerdörrar) och drundersnygg styling i varendaste liten vrå enligt mig. Lägenheten är stylad av dem som äger inredningsbutiken Östling Schedin och den säljs just nu via Ahre Fastighetsförmedling. Häng med, vi tar oss en titt! 
Vardagsrummet/matsalen har ett långbord i ljust trä med en skön mix av stolar. Jag gillar extra mycket att de har mixat så många olika träslag, något som jag tidigare har varit lite allergisk mot men här fungerar det verkligen. 
En rektangulär spegel känns lite nytt som väggpynt. 
Vi hittar rostfri bas i köket med endast två hyllor på ovandelen och vad som ser ut som ganska smal rand av kakel. Att den är smalare gör att köket ser större och luftare ut, ett litet tips för alla oss som inte har 5 meter i takhöjd. 
I sovrummet är väggarna gråmålade med lite betongkänsla och som klädställning hänger en gren med upphängning från taket. Enkelt och supersnyggt, eller hur?
Foto: Ahre Fastighetsförmedling. Tipstack till Frida!

0 svar på ”Övre Djupedalsgatan 5”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *