Idéer till badrumsrenoveringen

Ja, jag har ju verkligen fastnat i badrummet hela veckan. Här är ett utplock av de snyggaste badrumslösningarna jag har hittat och funderar på. Eller vad sägs om helkaklat där plattorna ligger omlott, eller snyggt mosaikgolv och badrumsskåp i trä har jag inte heller lyckats släppa efter det här inlägget med egensnickrat badrumsskåp. Hos Swoon har jag hittat många snygga mindre badrumsskåp i Single-serien och så gillar jag Svedbergs badrumsspegel vid namn Jenny (bild längst ned). Att gå all-dark är också kanonsnyggt men frågan är hur praktiskt det är. Ja, idéerna är många för en badrumsrenovering men hoppas dessa bilder kan inspirera även dig om du också går i badrumstankar!

Todays blog post is loaded with bathroom inspiration! Hopefully these pictures can inspire also you in some way if you thinking about renovating your bathroom. 
Badrumsrenovering, badrummet, badrumsrenoveringen, badrumsinspiration, badrum, badrumsidéer, bathroom, badrumsspegel, badrumsskåp
Foto: 1, 2, 4, 6 okänt, 3; Swoon, 5; Ballingslöv, 7; Svedbergs

2 tankar om “Idéer till badrumsrenoveringen

  1. Karin Eriksson says:

    Vi går ju i badrumstankar till källaren så detta passar bra! Ska göra om gamla tvättstugan till en mindre tvättstuga och ett badrum med våra stora bubbelbad. Älskar golvet på bild två och även badrumsskåp i trä!! Det idéerna ska jag ta med i letandet 🙂 kram!

    • hemtrender says:

      Aha.. ska ni det? Ni jobbar och står och i och får det så himla fint hemma hos er! Ja, golvet och badrumsskåpet i trä är nice, fint att få in ett natur-element i allt det hårda, det mjukar upp lite. Hoppas allt är bra med dig och familjen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *